Productie-detail

Maja de Bij

Maja de Bij

TV & Film VANAF 4 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
67 waarderingen

Maja is een nieuwsgierig bijtje die graag de wereld buiten haar bijenkorf wil verkennen. Samen met haar vriendje Willie trekt ze erop uit en samen beleven avonturen.

20 min. : Kindernet. AL. : Ma t/m vr om 07:05 uur op Kindernet.

Beschrijving inhoud

In deze Nederlands gesproken animatie beleeft Maja de Bij samen met haar bevriende insecten zoals Flip de Sprinkhaan en Willie de Bij verschillende avonturen. Maja wil maar al te graag de wereld buiten de korf verkennen. Toch zal ze er snel achter komen dat niet iedereen zo vriendelijk is als dat ze dacht.

In de verschillende afleveringen belandt Maja van het ene avontuur in het andere. Zo belandt ze samen met Puck de Huisvlieg in een benarde situatie en leert ze maar al te snel dat ook mensen gevaarlijk kunnen zijn. Tevens moet Maja oppassen voor Thekla de spin. Deze wil haar namelijk maar al te graag in haar web vangen. Gelukkig zal ze geregeld worden bijgestaan door de vrolijke en vriendelijke Flip en de luie Willie.

Leeftijdsadvies

De spannende avonturen van Maja en haar vriendjes zijn ook leerzaam. De kijker komt namelijk van alles te weten over tal van insecten die zich in de natuur bevinden. Tevens zullen ze er snel achter komen dat niet alles wat in de natuur leeft even vriendelijk is. De serie die muzikaal wordt ondersteunt, geen moeilijke woorden bevat, een rustig beeld- en spreektempo heeft, is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Dit mede doordat kinderen op deze leeftijd interesse krijgen voor de natuur.

Jullie mening

Ook leuk

Game 4+ JR

Plop en de pinguïn

Plop en de pinguïn

Plop en de pinguïn

Meer weten...

Boek 4+ JR

Kaatje viert carnaval

Kaatje viert carnaval

Kaatje viert carnaval

Meer weten...

TV & Film 4+ JR

Vrouwtje Theelepel

Vrouwtje Theelepel

Vrouwtje Theelepel

Meer weten...