Productie-detail

Love Match

Love Match

TV & Film VANAF 9 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
6 waarderingen

Welke juf en meester zijn de love match?

: Zapp. AL. : Afleveringen zijn terug te kijken via Uitzending Gemist (zie link).

Beschrijving inhoud

Love match is een dating- / spelshow voor vrijgezelle juffen en meesters en gepresenteerd door Hannah Groen en Herman Wegter. Omdat de kinderen in de klas erg gek zijn op hun vrijgezelle juf of meester, vinden ze dat deze wel een leuke man of vouw verdient. Zo kan het zijn dat de kinderen vinden dat hun juffrouw haar prins op het witte paard wel eens tegen mag komen omdat ze zo eenzaam is zonder man, of dat de meester volgens de kinderen een vrouw nodig heeft die hem zijn huis helpt opruimen omdat hij altijd zo slordig is. En als ze er dan toch is, kan ze meteen naar zijn flauwe grapjes luisteren!

De spelshow zelf heeft drie kandidaten geselecteerd waaruit de vrijgezelle juf of meester mag kiezen. Hij of zij krijgt de kandidaten niet te zien, maar moet aan de hand van vragen, opdrachten en videobeelden een keuze voor één van de kandidaten maken. De juf of meester wordt hierbij geholpen door zijn of haar klas. De datingshow bestaat uit verschillende rondes. Zo is er bijvoorbeeld een blinde kennismaking, een vragenronde en wordt er een kijkje genomen in de huizen van de kandidaten. Tenslotte wordt de finale gespeeld waarna de juf of meester één van de kandidaten moet kiezen voor een date.

Leeftijdsadvies

De datingshow draait om een onschuldige manier van koppelen juffen en meesters opgegeven door hun leerlingen. Vanaf tien jaar beginnen kinderen zich steeds meer te interesseren in het andere geslacht en in de liefde, omdat het een toegankelijke manier is van liefde (niet ingewikkeld) zullen kinderen vanaf 9 jaar het programma boeiend vinden omdat hun interesse voor wat volwassener entertainment toeneemt.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 9+ JR

Checkpoint

Checkpoint

Checkpoint

Meer weten...

Boek 9+ JR

Op stap in lente en zomer

Op stap in lente en zomer

Op stap in lente en zomer

Meer weten...

Website 9+ JR

Jan, Jans en de kinderen

Jan, Jans en de kinderen

Jan, Jans en de kinderen

Meer weten...

Kleurplaten!

Kleur hier je favoriete televisiekarakter.
Start met kleuren