Productie-detail

Loenatik De Moevie

Loenatik De Moevie

TV & Film VANAF 6 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
4 waarderingen

Vijf ?gekken? verhuizen naar een slechte kliniek. Ze ontsnappen en willen terug naar hun fijne kliniek. Zal dit ze lukken?

90 min. : Film op DVD. AL.

Beschrijving inhoud

"Loenatik de Moevie" is een vervolg op de gelijknamige televisieserie. De film begint met de vijf gekken uit de serie; De Majoor, Bep Brul, Mevrouw de Haas, Fats en Dr. Doolittle. Zij wonen nog steeds in kliniek Zonnedael. Helaas staat deze op instorten en omdat de directeur geen geld wil uitgeven aan renovatie verhuizen de vijf naar Binnenzorg. Hier is het leven echter slecht, er zijn een hoop strenge regels en de hoofdzuster is onuitstaanbaar. De vijf besluiten te ontsnappen en terug te gaan naar Zonnedael. Ze raken elkaar echter al snel kwijt en moeten hun avontuurlijke reis alleen voortzetten. Zullen zij uit de handen van de hoofdzuster kunnen blijven? En vinden zij elkaar en Zonnedael ooit nog terug?

Deze film is voor de hele familie leuk. Dit komt vooral door de humor die er in de film voorkomt. Fats kan bijvoorbeeld prima lopen maar zit in een rolstoel. Hij stapt vaak uit zijn rolstoel wat erg grappig is. Ook kan er gelachen worden om de hoofdzuster die aan het eind in het water wordt gegooid. Door de sfeermuziek in de film kan er intensief meegeleefd worden met de verschillende ‘gekke’ karakters. . Gevoelens als teleurstelling, trots en blijdschap komen voorbij. Alle vijf de karakters beleven deze gevoelens. De film heeft een happy end, uiteindelijk worden alle problemen opgelost en leeft iedereen nog lang en gelukkig.

Leeftijdsadvies

De film is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Deze kinderen zullen de humor kunnen begrijpen die continue in de film voorkomt in de vorm van ‘gekke’ karakters. Daarnaast zijn kinderen van deze leeftijd instaat zich in te leven in de verschillende personages. Ook is de verhaallijn niet ingewikkeld en wordt er rustig en duidelijk gesproken.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 6+ JR

Littlest Pet Shop

Littlest Pet Shop

Littlest Pet Shop

Meer weten...

TV & Film 6+ JR

Madagascar 2: Escape 2 Africa

Madagascar 2: Escape 2 Africa

Madagascar 2: Escape 2 Africa

Meer weten...

TV & Film 6+ JR

Phantom Boy

Phantom Boy

Phantom Boy

Meer weten...