Productie-detail

Little People

Little People

TV & Film VANAF 3 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
5 waarderingen

Welkom in de wereld van onder andere Sarah Lynn, Maggie en Michael die allen zo hun favoriete activiteiten hebben.

234 min. AL.

Beschrijving inhoud

'Little People' laat je de wereld zien van onder andere Sarah Lynn, Maggie en Michael. Alle kleintjes hebben zo hun favoriete activiteiten. Dit wordt in de begintune duidelijk gemaakt. Zo klinkt er bijvoorbeeld: 'Daar hebben we Sarah. Ze vindt het zo fijn om te dansen, te zingen en blij te zijn'. 

Little People is gebaseerd op het speelgoed van Fisher Price. Zo lijkt de serie ook opgebouwd uit speelgoed. Dit zie je terug in de gehele setting. Iedere aflevering staat er 1 persoon centraal. De begintune is daar dan ook op aangepast en zal dan ook over hem of haar gaan. De animatieserie is vrolijk vormgegeven. Zo zijn er de vrolijke en leuke karakters, klinkt er meestal vrolijke muziek en wordt er gezongen. De serie begint met een liedje over het personage, nadien wordt de titel voorgelezen en volgt er een intro. Het verhaal wordt ingeleid door een vertelstem. Zo klinkt er bijvoorbeeld: 'Dit is het verhaal over wat er op een dag gebeurde in het kleine koninkrijk'. Het verhaal wordt 'verteld' vanuit een boek. Zo gaat in het begin het boek open en aan het eind gaat deze, na een uitspraak, dicht. De vertelstem sluit af met een uitspraak zoals bijvoorbeeld: 'Maggie leerde dat iets dat niet perfect is, toch leuk kan zijn' of 'En zo hielp Michael winkelier Sam inzien dat er meerdere manieren kunnen zijn om je dromen waar te maken'. Ze ontdekken dus samen het een en ander en leren eveneens om samen te werken. Zo kun je stellen dat de serie jullie ook nog een kleine boodschap mee wil geven.

Leeftijdsadvies

De afleveringen van 'Little People' zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Dit omdat de afleveringen slechts een kleine 4 minuten duren, de afleveringen speels en vrolijk zijn en eindigen met een Happy End. Ook zijn de afleveringen goed te volgen omdat er geen moeilijke woorden gebruikt worden. Ook bevatten de afleveringen een rustig spreek- en beeldtempo. De structuur van ieder verhaaltje is praktisch hetzelfde en het verloop is duidelijk. Ten slotte is het overzichtelijk voor kinderen van deze leeftijd aangezien er een beperkt aantal herkenbare en terugkerende karakters in voorkomt.

Leeftijdsadvies: Vanaf 3 jaar

Jullie mening

Ook leuk

App 3+ JR

Suus & Luuk: Sinterklaas

Suus & Luuk: Sinterklaas

Suus & Luuk: Sinterklaas

Meer weten...

App 3+ JR

Toca Kitchen Monsters

Toca Kitchen Monsters

Toca Kitchen Monsters

Meer weten...

Boek 3+ JR

Gekke mama

Gekke mama

Gekke mama

Meer weten...

Kleurplaten!

Kleur hier je favoriete televisiekarakter.
Start met kleuren