Productie-detail

Little Kingdom

Little Kingdom

TV & Film VANAF 3 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
81 waarderingen

In Little Kingdom groeit het gras en de bloemen hoog dat ze boven de hoogste toren uitgroeien! In dit bijzondere landje woont prinses Holly en haar vriendje, de elf Ben.

10 min. : NickJr, Nickelodeon. AL. : op NickJr elke dag om 06:00 en 17:55 uur. Op Nickelodeon elke dag om 06:10 uur.

Beschrijving inhoud

"Little Kingdom" is een animatie waarin Ben en Holly de 2 belangrijkste hoofdpersonen zijn. Holly is een prinsessenfee, Ben een elf. Samen beleven ze veel verschillende avonturen. Deze avonturen spelen zich af in een betoverende wereld vol magie. Alle avonturen worden opgelost door magie te gebruiken, maar daarnaast komen Ben en Holly ook in aanraking met niet magische dingen zoals de bibliotheek en de televisie. Dit zijn dingen waar de kinderen zelf ook in aanraking mee komen, waardoor de serie toch herkenbaar wordt voor jongere kinderen.

Iedere aflevering duurt 10 minuten waarin steeds een nieuw avontuur wordt beleefd. Er wordt gebruik gemaakt van eenvoudige zinnen en moeilijke woorden worden toegelicht. Dit maakt de animatie ook begrijpelijk voor jongere kinderen. Tijdens de afleveringen worden alleen de moeilijke woorden een aantal keer specifiek herhaald, waardoor deze woorden ook aangevuld kunnen worden aan de woordenschat van kinderen.

Leeftijdsadvies

Het oplossen van problemen en vragen past goed bij kinderen vanaf 3 jaar omdat kinderen vanaf die leeftijd in staat zijn om verbanden te gaan leggen tussen oorzaak en gevolg.

Jullie mening

Ook leuk

App 3-6 JR

Brandweermannetjes

Brandweermannetjes

Brandweermannetjes

Meer weten...

Boek 3+ JR

Ik plas als een grote jongen

Ik plas als een grote jongen

Ik plas als een grote jongen

Meer weten...

TV & Film 3+ JR

Baby Antonio's Circus

Baby Antonio's Circus

Baby Antonio's Circus

Meer weten...