Productie-detail

Life With Boys

Life With Boys

TV & Film VANAF 8 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
4 waarderingen

Overleeft Tess het in een huis vol met mannen?

25 min. : Nickelodeon. 6. : Ma t/m vrijdag om 12:10 en 19:10 uur. Za en zo 10:47 en 18:26 uur.

Beschrijving inhoud

'Life with Boys' volgt de belevenissen van de 14-jarige Tess Foster. Tess woont in een huis met alleen maar mannen, waaronder vader Jack en haar broers Gabe, Spencer en Sam. Uiteraard is leven in een huis vol mannen niet heel gemakkelijk. Dit blijkt dan ook wel. Het is een strijd om hen te begrijpen en zelf begrepen te worden. Gelukkig wordt ze bijgestaan door haar beste vriendin Allie.

'Life with Boys' is een vrolijke en zeer komische serie. De serie draait voornamelijk om humor in zowel beeld, geluid en dialoog. Wanneer Spencer, het kleine broertje van Tess, vogelpoep in zijn haar heeft, wordt hij door anderen uitgescholden voor 'Mary Poeppins' en 'Harry Poeper'. Bij alle komische momenten klinkt een lachband op de achtergrond. De serie speelt zich voornamelijk af in huis en op school. Zo is vader gymleraar en zitten de kinderen op dezelfde school. In deze nagesynchroniseerde serie wordt soms kort terug- en vooruitgeblikt. Tevens komen bepaalde gedachten soms kort tot 'leven'. De serie laat en toe een komisch licht schijnen over moeilijke momenten uit het leven. De kinderen geven elkaar dan ook soms adviezen om bepaalde zaken/problemen op te lossen. Verder is de verhaallijn simpel en worden er geen moeilijke woorden gebruikt.

Leeftijdsadvies

'Life with Boys' is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Vanaf deze leeftijd zullen zij de vele humor beter begrijpen, waarderen en echt leuk vinden. Tevens zullen sommige kijkers zich in kunnen leven in Tess en zullen zij begrijpen dat het voor Tess soms best moeilijk is om met 4 mannen in een huis te wonen. vanaf die leeftijd vinden ze de "strijd" tussen jongens en meiden ook leuk. Ook de soms korte terug- en vooruitblik en de gedachten die tot 'leven' komen passen bij deze leeftijd.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 8+ JR

Het Klokhuis

Het Klokhuis

Het Klokhuis

Meer weten...

TV & Film 8+ JR

Brother Bear 2

Brother Bear 2

Brother Bear 2

Meer weten...

App 8+ JR

Loox

Loox