Productie-detail

Lady en de Vagebond

Lady en de Vagebond

TV & Film VANAF 6 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
13 waarderingen

Lady vind het maar een raar idee om haar baasjes te delen met een baby, zullen ze straks echt geen aandacht meer voor haar hebben?

73 min. : Film op DVD. 6.

Beschrijving inhoud

De animatiefilm ‘Lady en de Vagebond’ vertelt het verhaal van een puppy genaamd Lady, die door Jim als kerstcadeautje aan zijn vriendin wordt gegeven. Lady wordt met veel liefde in de familie opgenomen en staat zes maanden lang in het middelpunt van de aandacht. Dit verandert echter wanneer Jim en zijn vriendin een baby verwachten. Lady voelt zich erg in de steek gelaten en dit wordt alleen maar erger wanneer de baby is geboren en tante Saar een aantal dagen komt oppassen. Lady krijgt ondanks haar goede bedoelingen een muilkorf en wordt in een hondenhok aan een ketting vastgelegd. Zal Lady ooit weer worden opgenomen in het gezin of is ze echt beter af op straat?

Lady is een onschuldige, lieve en onwetende vrouwtjeshond die met open armen wordt opgenomen in het gezin. Alle gebeurtenissen die plaats vinden worden in beeld gebracht vanuit het perspectief van de hond Lady. Als kijker leeft je erg met haar mee in de avonturen die ze beleeft. De muziek komt naar voren in diverse Nederlandstalige liedjes die worden gezongen en is daarnaast ook erg bepalend voor de sfeer tijdens verschillende scènes. De humor is terug te zien in verschillende lachwekkende situaties die Lady meemaakt, zoals wanneer ze de krant niet door het kattenluikje krijgt en hem in haar onschuld per ongeluk verscheurt.

Leeftijdsadvies

Qua leef- en belevingswereld sluit de animatiefilm "Lady en de Vagebond" aan bij kinderen vanaf de leeftijd van 6 jaar. Vanaf deze leeftijd zullen de kinderen zich goed kunnen inleven in de dieren, die veelal menselijke karaktertrekjes vertonen en een belangrijke rol spelen in het verhaal. Kinderen zullen ook erg moeten lachen om de avonturen die Lady beleefd en die over het algemeen niet moeilijk zijn.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 6+ JR

Oliver & Co

Oliver & Co

Oliver & Co

Meer weten...

Game 6+ JR

WALL-E

WALL-E

WALL-E

Meer weten...

App 6+ JR

DNA Play

DNA Play

DNA Play

Meer weten...