Productie-detail

Knutsel een Frutsel

Knutsel een Frutsel

TV & Film VANAF 2 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
33 waarderingen

Zin om te knutselen? Poppetje Pippa ook! Ze laat je graag zien hoe je de leukste frutsels knutselt.

6 min. 2016-02-27 16:00:00. Pebble TV. Elke zaterdag om 16.00 uur bij Pebble TV (herhaling zondag om 17.30 uur).

Kenmerken

  • Televisieprogramma
  • Knutselen, creatief
  • Pebble TV

Beschrijving inhoud

Zin om te knutselen, maar geen idee wat je moet maken? Poppetje Pippa weet raad! Elke week knutselt ze graag met je mee op Pebble TV.

Poppetje Pippa vindt knutselen erg leuk. Daarom knutselt ze elke week iets en kan jij daarna ook aan de slag. Een voice-over vertelt wat je nodig hebt en wat je moet doen. Pippa voert het uit. Zo maakt ze bijvoorbeeld een kikker van een wc-rol en wat papier. Omdat er niet veel voor nodig is kan je het makkelijk thuis nadoen. Bovendien kan je elke week op de website al zien wat je voor de volgende aflevering nodig hebt. Zo kan jij goed voorbereid aan de slag! Klaar? In de categorie 'Wat te doen met je frutsel?' zie je wat je met je frutsel kan doen.

Leeftijdsadvies

Knutsel een Frutsel is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Tweejarigen zullen de instructies nog niet helemaal volgen maar samen met de ouders kunnen zij wel de frutsels maken. De voice-over spreekt in makkelijke en duidelijk taal en een aflevering duurt niet lang (6 minuten). Poppetje Pippa past goed bij de belevingswereld van jonge kinderen. In het echt is zij misschien een vrouw van in de twintig, maar ze gedraagt zich zoals jonge kinderen ook doen: vrolijk en met de tong uit de mond geconctreerd lekker knutselen.

De aflevering gaat wel wat snel om live mee te knutselen. Tip: kijk de aflevering terug op de website van Pebble TV en zet hem op pauze totdat je toe bent aan de volgende stap. Ook leuk ter inspiratie voor ouders en leerkrachten.

Deze recensie is geschreven door de redactie van Mediasmarties.

Jullie mening

Ook leuk

App 2+ JR

Slaap Lekker!

Slaap Lekker!

Slaap Lekker!

Meer weten...

Boek 2+ JR

Voetballen met Muis

Voetballen met Muis

Voetballen met Muis

Meer weten...

App 2+ JR

Baby Learn Colors

Baby Learn Colors

Baby Learn Colors

Meer weten...