Productie-detail

Kirikou en de mannen en de vrouwen

Kirikou en de mannen en de vrouwen

TV & Film VANAF 6 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
3 waarderingen

Kirikou is een kleine, maar slimme held. In een blauwe grot in Afrika vertelt een grootvader verschillende verhalen over Kirikou.

88 min. : Bioscoopfilm. 6. Nu in de bioscoop.

Beschrijving inhoud

De jeugdfilm Kirikou en de mannen en de vrouwen vertelt het verhaal van de jonge held Kirikou. In elk avontuurlijk verhaal ontdekt Kirikou iets nieuws of probeert hij een probleem op te lossen. Dit allemaal terwijl de boze heks Karaba het dorp van Kirikou lastigvalt. De film speelt zich af in een dorp in het binnenland van Afrika. De vrouwen en kinderen zijn (gedeeltelijk) naakt en de personages komen in aanraking met lokale dieren. De film is nagesynchroniseerd in het Nederlands, door zowel Vlaamse als Nederlandse stemacteurs.

Leeftijdsadvies

Kinderen vanaf zes jaar beginnen zich dingen af te vragen op een hoger niveau. Ook proberen kinderen op deze leeftijd steeds vaker zelf dingen op te lossen. Dit komt overeen met Kirikou die zelf erg nieuwsgierig is en allerlei problemen op wil lossen. Op zesjarige leeftijd zijn helden ook nog belangrijk omdat ze hen helpen bij het bepalen van het zelfbeeld. Kinderen kunnen zich makkelijk identificeren in Kirikou omdat hij zelf erg klein en jong is. Doordat de film in korte avonturen is opgedeeld, is het verhaal ook makkelijk te volgen.

Leeftijdsadvies: Vanaf 6 jaar

Trailer

 

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 6+ JR

Barbie - Een Fijne Kerst

Barbie - Een Fijne Kerst

Barbie - Een Fijne Kerst

Meer weten...

App 6-8 JR

Toca Nature

Toca Nature

Toca Nature

Meer weten...

TV & Film 6+ JR

Winx Club

Winx Club

Winx Club

Meer weten...

Kleurplaten!

Kleur hier je favoriete televisiekarakter.
Start met kleuren