Productie-detail

Kipper

Kipper

TV & Film VANAF 3 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
88 waarderingen

Ga mee op avontuur met Kipper. Kijk hoe Kipper de superhond iedereen wil helpen of maak een reis naar de ruimte op een magisch tapijt.

10 min. : JimJam. : Elke dag op JimJam om 00:05, 01:00, 05:30, 12:05, 16:35 en 21:30 uur..

Beschrijving inhoud

Kipper is een animatie gebaseerd op de boeken van Mink Inkpen. Kipper is een hondje dat allerlei avonturen beleefd. De ene keer speelt hij een superhond die iedereen wil helpen. De andere keer maakt hij, samen met zijn knuffel Hippo, een reis naar de ruimte op een magisch tapijt . De afleveringen zijn maar van korte duur en hebben een ronde afsluiting. Ook eindigt het altijd met een happy end.

De personages in deze animatie praten zelf in de dialogen met veel tekst het taalgebruik is wel eenvoudig, waardoor uitleg van moeilijke woorden niet nodig is. De vormgeving is eenvoudig, je ziet alleen datgene wat belangrijk is en overige achtergronden ontbreken. De belevingswereld is meestal thuis, bij vriendjes of buiten in de natuur. Kipper is ook regelmatig in de ruimte, een van de redenen waarom het programma geschikt meer geschikt is voor kinderen vanaf 4 jaar. Verder zijn dagelijkse bezigheden een groot thema.

Leeftijdsadvies

In zijn algemeenheid is het programma geschikt voor kinderen vanaf drie jaar. Er zijn weinig details zijn, veel achtergrondmuziek er wordt aandacht besteed aan dagelijkse bezigheden. De belevingswereld ruimte zullen zij nog minder goed begrijpen.

Jullie mening

Ook leuk

Boek 3+ JR

Een heel jaar lang voorlezen

Een heel jaar lang voorlezen

Een heel jaar lang voorlezen

Meer weten...

Boek 3+ JR

De Spiekpietjes

De Spiekpietjes

De Spiekpietjes

Meer weten...

App 3+ JR

Mr. Bear

Mr. Bear

Mr. Bear

Meer weten...