Productie-detail

Kim Possible: A Sitch in Time

Kim Possible: A Sitch in Time

TV & Film VANAF 7 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
107 waarderingen

De vijanden van Kim proberen om het machtige beeldje ‘Tijd Aap’ te stelen, kan Kim de wereld redden?

: Film op DVD. 6.

Beschrijving inhoud

"Kim Possible: A Sitch in Time" gaat over de heldin Kim Possible die de wereld moet redden. Net als in de gelijknamige televisieserie wordt ze hierin bijgestaan door haar beste vriend Ron en zijn huisdier, de naakte molrat Rufus. In de film werken Kim’s vijanden (onder andere Dr. Drakken en Shego) samen om het machtige beeldje ‘Tijd Aap’ te stelen. Hiermee kunnen ze door de tijd reizen. Dan wordt Kim gewaarschuwd door Rufus3000, een naakte molrat uit de toekomst. Kim’s vijanden hebben in de toekomst de macht gekregen, en zij is de enige die hen kan verslaan. Kim krijgt een soort horloge waarmee zij ook door de tijd kan reizen, hiermee reist ze het slechte genootschap achterna en probeert te voorkomen dat zij de wereld vernietigen. Uiteindelijk vindt het gevecht om de Tijd Aap plaats in de toekomst, en zorgt Kim met behulp van Ron ervoor dat de wereld weer normaal wordt.

In de film worden lastige woorden gebruikt als 'sarcofaag', 'universum', 'spionagesatellieten' en 'incognito'. Gedurende de film wordt er heen en weer door de tijd gereisd, waardoor de jonge Kim op een gegeven moment haar volwassen versie ontmoet. Er wordt veel gevochten, dit zijn vrij snelle beelden. Er wordt ook snel gepraat. De kijker moet dus goed blijven opletten om het verhaal te kunnen volgen. Er zijn regelmatig grapjes, iemand zegt bijvoorbeeld: "ik ben een invalster". Daar wordt op gereageerd met: "ik ben ook vals". Zo zijn er meer momenten waarop gespeeld wordt met taal (bijvoorbeeld 'Kimmunicator' in plaats van communicator, of ‘dit wordt een jarenlang déjà vu’).

Leeftijdsadvies

De film is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Zij kunnen werkelijkheid van fantasie onderscheiden en kunnen zich goed inleven in karakters, problemen en oplossingen. Ook zijn zij in staat woordgrapjes op te pikken. Voor fans van de gelijknamige televisieserie zal de film goed te volgen zijn, maar de film kan ook goed onafhankelijk van de serie worden bekeken.

Jullie mening

Meer van Kim Possible

TV & Film 7+ JR

Kim Possible - The Secret Files

Kim Possible - The Secret Files

Kim Possible - The Secret Files

Meer weten...

Ook leuk

TV & Film 7+ JR

Kick Buttowski

Kick Buttowski

Kick Buttowski

Meer weten...

App 7+ JR

Angry Birds

Angry Birds

Angry Birds

Meer weten...

App 7+ JR

Flappy Bird

Flappy Bird

Flappy Bird

Meer weten...

Kleurplaten!

Kleur hier je favoriete televisiekarakter.
Start met kleuren