Productie-detail

Kid vs Kat

Kid vs Kat

TV & Film VANAF 10 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
70 waarderingen

Coop weet als enige dat de kat van zijn zusje Millie eigenlijk een gemeen buitenaards wezen is.

11 min. : Disney XD. 6. : Zie bijgevoegde link.

Beschrijving inhoud

Coop is een tienjarige jongen die als enige weet dat de kat van zijn zusje Millie eigenlijk een gemeen buitenaards wezen is. Coop en Meneer Kat hebben constant confrontaties en proberen elkaar uit de weg te ruimen met allerlei trucs, listen en geweld. De beste vriend van Coop, Dennis, is de enige die gelooft dat Meneer Kat een buitenaards wezen is en helpt Coop in zijn strijd tegen Meneer Kat.

Kid vs Kat is een animatieserie met veel snelle beelden. Behalve het beeldtempo ligt het tempo van de dialogen ook hoog. Coop en Meneer Kat proberen elkaar in elke aflevering uit de weg te ruimen, vaak met geweld. Zo beschieten ze elkaar vaak met raketten of een soort laserguns. Deze scènes zitten vol snelle beelden en harde schreeuwen en kreten. Sarcasme en ironie spelen een grote rol, Dennis en Coop beschuldigen elkaar er bijvoorbeeld vaak van een domme aanpak te hebben in de strijd tegen Meneer Kat. Dit maken ze duidelijk door sarcastische opmerkingen naar elkaar te maken.

Leeftijdsadvies

Omdat Kid vs Kat een erg snelle animatieserie is met veel snelle beelden en geluiden is het niet geschikt voor erg kleine kinderen, zij zullen het niet kunnen volgen. Ook de vele gewelddadige scènes zijn niet geschikt voor hen. Kinderen vanaf 10 jaar zullen de ironie en het sarcasme snappen en snappen dat een tekenfilm niet echt is, vandaar dat de serie geschikt is voor kinderen vanaf 10 jaar.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 10+ JR

Villa Victoria

Villa Victoria

Villa Victoria

Meer weten...

Boek 10+ JR

Indringers op drakeneiland

Indringers op drakeneiland

Indringers op drakeneiland

Meer weten...

Website 10+ JR

Kenjevrienden.nu

Kenjevrienden.nu

Kenjevrienden.nu

Meer weten...

Kleurplaten!

Kleur hier je favoriete televisiekarakter.
Start met kleuren