Productie-detail

Kick Buttowski

Kick Buttowski

TV & Film VANAF 7 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
80 waarderingen

De stoere Kick Buttowski beleeft elke keer wel wat.

10 min. : Disney XD. AL. : elke dag om 19:35 uur, ma t/m vrij ook om 08:05 uur, 11:40 (m.u.v. maandag), woe ook om 15:10 uur, za ook om 08:45 uur en zo ook om 12:05 uur.

Beschrijving inhoud

Kick Buttowski is een jongen die heel veel stunt. Zijn beste vriend is Gunther. Hij durft eigenlijk niets, en vraagt zich vaak af of het wel een goed idee is. Hij staat echter altijd achter Kick en werkt mee aan de stunts. Kick liegt vaak tegen zijn ouders zodat zij er niet achter komen. Maar hij heeft ook een broer, Brad, hij probeert er vaak voor te zorgen dat de ouders er wel achter komen. Kick heeft een heel zware mannelijke stem.

Kick doet vooral stunts met veel snelheid en hoogte. Zo zet hij een grote ramp midden op de weg waar vervolgens de schoolbus vol met kinderen, waaronder Kick en Gunther, over heen rijdt. De bus vliegt een heel eind weg en komt in een ravijn terecht. Ook doet hij veel stunts op zijn skates of skateboard. Altijd gaat er iets mis, dit probleem moet dan worden opgelost.

Er wordt vlot gesproken, maar er wordt geen gebruik gemaakt van moeilijke woorden. De beelden hebben veel felle kleuren en details. Ze volgen erg snel op elkaar, en het camerastandpunt wisselt continu. Ook zijn de beelden lichtelijk overdreven zodat het extra grappig over komt. Zo komen er niet een paar katten achter Kick aan, maar een huizenhoge groep katten. De vormgeving is op zich eenvoudig met grotere vlakken en weinig details.

Leeftijdsadvies

De serie is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar, maar ook oudere kinderen zullen de stunts en wat er allemaal mis gaat vermakelijk vinden. Je ziet wel af en toe dat iets pijn doet, maar je ziet geen bloed of andere verwondingen en het loopt altijd goed af. Daarnaast duurt een aflevering maar ongeveer tien minuten, waardoor je je niet zo lang hoeft te concentreren.

Jullie mening

Ook leuk

App 7+ JR

Where's My Water

Where's My Water

Where's My Water

Meer weten...

App 7+ JR

Minion Rush

Minion Rush

Minion Rush

Meer weten...

TV & Film 7+ JR

Wie vangt de Kerstman?

Wie vangt de Kerstman?

Wie vangt de Kerstman?

Meer weten...