Productie-detail

Keets Vlog

Keets Vlog

TV & Film VAN 6 T/M 12 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
0 waarderingen

Naast zingen en acteren gaat Keet op pad, de wereld om haar heen ontdekken en verkennen. Kijk, luister, leer en beleef mee!

1 min. RTL Productions. AL. :15 uur bij RTL Telekids.

Kernmerken

  • Televisieprogramma
  • 1 minuut per aflevering
  • Actuele thema's
  • Nederlands gesproken

Beschrijving inhoud

De beroemde zangeres Keet, die de titelsong van de populaire jeugdserie W.S.V. de Optimist heeft gezongen, heeft een eigen programma. Dit tv-programma heet Keets Vlog en is elke maandag tot en met vrijdag te zien op RTL Telekids. Keet gaat op onderzoek uit en vertelt ons over haar bevindingen.

Zo laat Keet zien hoe bij het opnemen van een film het er achter de schermen aan toe gaat, hoe tomatenplantjes groeien of hoe make-up wordt gemaakt. Ook laat ze de kleding uit haar kledingkast zien. Moeilijke woorden worden visueel en auditief uitgelegd. Jonge kinderen hebben een korte spanningsboog. Door de korte tijdsduur van de afleveringen blijft de spanningsboog strak gespannen staan. Iedere aflevering blijft uitdagend, want er komt iedere keer weer een ander thema of onderwerp aan bod.

Leeftijdsadvies

Kinderen vanaf ongeveer 6 tot 12 jaar zullen met veel plezier dit programma bekijken. Kinderen in deze leeftijd zijn zelf ook erg actief bezig met het ontdekken van de wereld om zich heen. De thema’s en onderwerpen die aan bod komen zijn actueel voor hen. Er wordt door Keet gesproken en zien het beeld erbij. Door iets visueel te maken pikken jonge kinderen nieuwe dingen heel snel op. Vandaar dat dit programma ook echt leerzaam is voor jonge kinderen. Sommige thema’s of onderwerpen zullen voor de oudere kinderen van 11 en 12 jaar wat kinderachtig zijn, maar ook voor hen zijn er boeiende afleveringen. Doordat iedere aflevering anders is, is er voor ieder wat wils.

Mening recensent

Leuk programma en daarnaast heel leerzaam! Doordat er diverse onderwerpen aan bod komen is het iedere keer weer aantrekkelijk om naar te kijken. Meiden zullen sneller naar dit programma kijken omdat Keet een bekende zangeres is en populair bij jonge meiden.

 


MarcellaDeze recensie is geschreven door Marcella de Bruin. Marcella is leerkracht in groep 6 en 8 en geeft één keer per week gymles. Ze vindt het heerlijk om te lezen en gebruikt sommige boeken die ze recenseert voor Mediasmarties in de klas. Lees op de Mediasmarties recensentenpagina meer over onze recensenten.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 6+ JR

Finding Dory

Finding Dory

Finding Dory

Meer weten...

Game 6+ JR

Cars 2 - De Internationale Race Van Takel

Cars 2 - De Internationale Race Van Takel

Cars 2 - De Internationale Race Van Takel

Meer weten...

Game 6+ JR

K3 Alice in Wonderland - Paddenstoelspel

K3 Alice in Wonderland - Paddenstoelspel

K3 Alice in Wonderland - Paddenstoelspel

Meer weten...