Productie-detail

Keet & Koen en de speurtocht naar Bassie & Adriaan

Keet & Koen en de speurtocht naar Bassie & Adriaan

TV & Film VANAF 4 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
4 waarderingen

Ga mee met de avontuurlijke Keet en Koen op zoek naar Bassie & Adriaan.

79 min. 2015-10-07 00:00:00. Sjef Scholte. AL. Vanaf 8 oktober 2015 in de bioscoop.

Kenmerken

  • Bioscoop
  • 79 minuten
  • Avontuur, komedie
  • Zoektocht, ontvoering
  • Bassie & Adriaan

Beschrijving inhoud

Bassie en Adriaan ontvangen voor hun werk als boevenvangers een gouden slagroompunt. De Baron, de grote boevenbaas, wordt verschrikkelijk boos op Bassie en Adriaan omdat zij een gouden slagroompunt krijgen van 10 kilo puur goud. De Baron stuurt daarom zijn neef, de Jonkheer, op pad om ervoor te zorgen dat Bassie en Adriaan helemaal niets krijgen. Bassie en Adriaan worden ontvoerd door de Jonkheer, maar Keet en Koen krijgen de schuld! De commissaris van de politie weet zeker dat zij het hebben gedaan, maar heeft ze wel door wie de Jonkheer is? Zal het Keet en Koen lukken om de boeven te slim af te zijn? En dat allemaal voor de uitreiking van de gouden slagroompunten?

In de film Keet & Koen en de speurtocht naar Bassie & Adriaan word je meegenomen in de speurtocht van Keet en Koen. Het verhaal speelt zich chronologisch af en in een hele korte tijd. Er is voortdurend muziek op de achtergrond en de beelden zijn erg vloeiend en rustig. Hierdoor is er altijd een positieve sfeer in de film, ook bij de spannende gedeeltes. Er wordt rustig gepraat en duidelijk gearticuleerd. Als kijker weet je precies wat er allemaal gebeurt en waar iedereen is. Je wilt Keet en Koen helpen en de commissaris vertellen dat ze ongelijk heeft. Het verhaal speelt zich voornamelijk af in het detectivebureau, de schuilplaats van de Jonkheer en op het politiebureau.

Leeftijdsadvies

Keet en Koen en de speurtocht naar Bassie en Adriaan is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Kinderen kunnen dan het verschil volgen tussen de boeven en de helden (Keet en Koen). Er zijn veel grappige gebeurtenissen die kinderen vanaf 4 jaar begrijpen en de locaties van de film sluiten aan bij hun belevingswereld. Door de sfeermuziek is er altijd een positieve sfeer in de film, waardoor kinderen zich op hun gemak voelen.

 


BobDeze recensie is geschreven door Bob Timmer. Bob studeert aan de universitaire pabo. Hij ziet het gebruik van digitale middelen in de klas toenemen en wil graag op de hoogte blijven van de mogelijkheden. Zelf vindt hij het erg leuk om competitieve spelletjes te spelen. Lees op de Mediasmarties recensentenpagina meer over onze recensenten.

Jullie mening

Ook leuk

Boek 4+ JR

Naar school

Naar school

Naar school

Meer weten...

TV & Film 4+ JR

Tupu

Tupu

TV & Film 4+ JR

Jungle Beat

Jungle Beat

Jungle Beat

Meer weten...