Productie-detail

Kapitein Rob en het geheim van Professor Lupardi

Kapitein Rob en het geheim van Professor Lupardi

TV & Film VANAF 8 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
70 waarderingen

Kapitein Rob lijkt een gewone kapitein, maar werkt stiekem voor de geheime dienst.

106 min. : Film op DVD. 6. Deze film is beschikbaar op DVD..

Beschrijving inhoud

Kapitein Rob lijkt een gewone kapitein, maar werkt stiekem voor de geheime dienst. Hij moet steeds de politie helpen bij het oplossen van mysterieuze zaken. Als de slechte professor Lupardi en zijn klunzige assistent Yoto een goudtransport hebben overvallen, komt Kapitein Rob in actie. Lupardi gebruikt het geld namelijk voor zijn laatste uitvinding: een weermachine. Hiermee zorgt hij voor plotselinge klimaatveranderingen. Kapitein Rob gaat samen met weervrouw Paula tot op de bodem uitzoeken wat er aan de hand is. Want met tropische temperaturen in de winter gaat de Elfstedentocht natuurlijk nooit door! Gelukkig vinden ze Lupardi op tijd en kunnen ze voorkomen dat de weermachine grote schade aanricht.

De film is Nederlands gesproken en bevat veel actie en humor. Vooral de klunzige Yoto is erg grappig: hij stuurt door zijn naïviteit en klunzigheid alle plannen van Professor Lupardi in de war. Ook worden er wat sarcastische grappen gemaakt (bijvoorbeeld Lupardi die net doet alsof hij Rob heel aardig vindt). Er komen spannende stukjes voor in de film met achtervolgingen en gewapende politieagenten en ook af en toe wat geweld.

Leeftijdsadvies

De film is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Zij zullen snappen dat Kapitein Rob een dieper karakter is: hij lijkt een gewone man, maar werkt stiekem voor de geheime dienst. Kinderen vanaf 8 krijgen namelijk beter inzicht in relaties in programma’s. Het thema klimaat zullen kinderen vanaf deze leeftijd ook beter gaan begrijpen.

Trailer

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 8+ JR

E.T.

E.T.

Game 8+ JR

Petje op Petje af

Petje op Petje af

Petje op Petje af

Meer weten...

TV & Film 8+ JR

Dummie de Mummie

Dummie de Mummie

Dummie de Mummie

Meer weten...