Productie-detail

Justin Bieber - Never Say Never 3D

Justin Bieber - Never Say Never 3D

TV & Film VANAF 9 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
118 waarderingen

Bekijk het waargebeurde verhaal van tieneridool Justin Bieber.

96 min. : Film op DVD. AL. Ja.

Beschrijving inhoud

Deze documentaire vertelt het waargebeurde verhaal van tieneridool Justin Bieber. Het kleine Canadese jongetje ontwikkelt zich op muzikaal vlak en groeit door middel van YouTube filmpjes uit tot hét tiener popidool van dit moment. Justin Bieber neemt de kijker mee achter de schermen, waar hij druk bezig is met de voorbereidingen op zijn grootste concert tot nu toe: het optreden in Madison Square Garden, New York. Beelden van dit concert worden afgewisseld met beelden van repetities en fragmenten van vroeger. De kijker ziet bijvoorbeeld hoe de twee jarige Justin met stokjes op een stoel slaat. Daaruit blijkt zijn aangeboren gevoel voor ritme. Ook ziet de kijker hoe hij in zijn kleine geboorte stad Stratford, besluit om op straat te gaan zingen en daarbij gitaar te spelen. Justin overrompelt iedereen met zijn talent en is klaar voor de top. De aanloop naar het grote concert gaat goed, totdat Bieber een keelontsteking oploopt en niet meer mag zingen en praten. De kijker krijgt een uniek kijkje achter de schermen, waar de emoties soms hoog oplopen. Uiteindelijk slaagt Justin Bieber erin om een uitverkochte, knallende show te geven.

"Never Say Never" bevat veel flashbacks naar Justins jeugd, die zijn ontwikkeling schetsen voor de kijker. Deze beelden worden ondersteund door commentaar van zijn opa, oma en moeder die veel voor Justin betekenen. Ook maakt de kijker kennis met het team achter Justin Bieber, die achter de schermen meewerken aan de concertreeks. Zijn manager Scooter Braun, Usher en zijn stemcoach Mama Jan worden uitvoerig in beeld gebracht, maar natuurlijk ook de Bieber-fans en sterren als Miley Cyrus en Snoop dogg. Allen vertellen ze over hun band met Justin Bieber. Naar aanloop van het grote optreden, verschijnt telkens in beeld hoe veel dagen er nog te gaan zijn. Het Madison Square optreden is het hoogtepunt waar deze film naar toe werkt. De film bevat ook nog humoristische stukjes, zoals bijvoorbeeld de move die Justin met zijn haren maakt, die bij iedereen bekend is. Natuurlijk kunnen de beelden van hysterische fans niet achter blijven, er worden heel wat tranen weggeveegd door de gillende tienermeisjes.

Leeftijdsadvies

Deze film is Engels gesproken, en Nederlands ondertiteld. Kinderen vanaf 9 jaar kunnen deze film kijken, omdat zij met hun technische leesniveau de ondertitels goed kunnen lezen. Ook staan bepaalde titels in beeld, die een functieomschrijving of locatie aanduiden. Bovendien bevat de film veel flashbacks, sprongen in tijd en een grote hoeveelheid aan personen komen voor. Voor jongere kijkers zal dit nog lastig te volgen zijn. Wel zijn voor de jonge fans de concertbeelden aantrekkelijk om naar te kijken en luisteren. Al met al sluit deze documentaire het beste aan bij kijkers vanaf 9 jaar. Vanaf deze leeftijd kijken kinderen graag naar karakters die ouder zijn, en krijgen ze interesse voor beroemde mensen waar ze fan van kunnen worden.

Trailer

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 9+ JR

De Wilde Kippenclub Deel 1

De Wilde Kippenclub Deel 1

De Wilde Kippenclub Deel 1

Meer weten...

TV & Film 9+ JR

Zookeeper

Zookeeper

Zookeeper

Meer weten...

App 9+ JR

VVN Verkeersexamen

VVN Verkeersexamen

VVN Verkeersexamen

Meer weten...