Productie-detail

Jungle Junction

Jungle Junction

TV & Film VANAF 3 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
75 waarderingen

Er ontstaat geen chaos op de weg in Jungle Junction. De dieren op wielen letten goed op de verkeersborden.

20 min. : Ketnet. AL. : Elke dag om 07:25 en 15:45 uur.

Beschrijving inhoud

De animatieserie “Jungle Junction” volgt een groep dieren op wielen die in de jungle wonen. Zij moeten net als in het dagelijks leven oppassen in het verkeer en letten daarom op de verkeersborden. Deze verkeersborden zijn voor kinderen te begrijpen doordat ze bestaan uit plaatjes. Ook is er een brandweer die vaak dieren moet redden. Iedere aflevering komen drie karakters naar voren, maar elke kunnen wel elke aflevering verschillen. Het thema is iedere aflevering anders, maar het subthema verkeer komt wel iedere aflevering terug.

Er wordt gecommuniceerd met de kijker door bijvoorbeeld bij de verkeersborden te vragen welke kant zij op moeten. Het taalgebruik is niet snel en er wordt eenvoudig gesproken. Het programma bestaat uit felle kleuren en het beeldtempo is rustig. Er wordt af en toe verwezen naar het verleden.

Leeftijdsadvies

De thema’s, de leef- en belevingswereld (bijvoorbeeld persoonlijke problemen) en de structuur sluiten aan bij kinderen vanaf 3 jaar. De verwijzingen naar het verleden en thema’s zijn door kinderen van 2 jaar moeilijk te volgen. “Jungle Junction” is daarom geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Trefwoorden

Jullie mening

Ook leuk

Boek 3+ JR

Vrolijk

Vrolijk

Vrolijk

Meer weten...

TV & Film 3+ JR

Regenboog de mooiste vis van de zee

Regenboog de mooiste vis van de zee

Regenboog de mooiste vis van de zee

Meer weten...

App 3+ JR

Monster Scanner

Monster Scanner

Monster Scanner

Meer weten...

Kleurplaten!

Kleur hier je favoriete televisiekarakter.
Start met kleuren