Productie-detail

Jungle Beat

Jungle Beat

TV & Film VANAF 4 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
47 waarderingen

Een bij die allergisch is voor stuifmeel en een giraffe met hoogtevrees. In Jungle Beat heeft ieder dier een apart 'probleem'.

5 min. : Ketnet. : Momenteel niet te zien op Ketnet, wel is er online aflevering beschikbaar (zie bijgevoegde link).

Beschrijving inhoud

Junglebeat is een animatie waar elke aflevering een ander dier als hoofdpersoon centraal staat. Deze hoofdpersonen hebben vaak onhandige eigenschappen of gedrag waardoor ze zichzelf in de problemen werken. Een bij is bijvoorbeeld allergisch voor stuifmeel, een giraffe heeft hoogtevrees en een schildpad heeft jeuk onder zijn schild maar kan er niet bij komen. Uiteindelijk bedenken ze zelf een oplossing en loopt het goed af.

Er wordt niet gesproken in de aflevering, de dieren maken alleen geluiden. Elke aflevering wordt ondersteund door dezelfde muziek. Er is sprake van humor door beeld en geluid. De bij moet bijvoorbeeld zo hard niezen dat hij heel hoog de lucht in schiet. Of de giraffe staat door zijn hoogtevrees te trillen op zijn poten, waarbij je een rammelend geluid hoort. Acties gaan gepaard met muziek en effectgeluiden waardoor acties extra worden aangezet.

Leeftijdsadvies

De serie is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Er zit geen herhaling in de serie maar doordat er maar één hoofdpersoon is deze wel overzichtelijk, de verhaallijn is simpel en de aflevering duurt kort. Er zijn wel snelle beelden en er worden verschillende camerastandpunten gebruikt. Kinderen vanaf deze leeftijd weten de humor in de serie te waarderen.

Aflevering Jungle Beat

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 4+ JR

Koekeloere - Lente en Zomer

Koekeloere - Lente en Zomer

Koekeloere - Lente en Zomer

Meer weten...

Boek 4+ JR

Fiep! Doeboek 2

Fiep! Doeboek 2

Fiep! Doeboek 2

Meer weten...

TV & Film 4+ JR

Mina Moes

Mina Moes

Mina Moes

Meer weten...