Productie-detail

Johnny Test

Johnny Test

TV & Film VANAF 7 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
63 waarderingen

De tweelingzussen van Johnny testen hun uitvindingen uit op Johnny en zijn hond Duke, wat voor allerlei komische, spannende avonturen zorgt.

10 min. : Nickelodeon. AL. : ma t/m vrij om 14:45 (drie afleveringen).

Beschrijving inhoud

‘Johnny Test’ is een animatieserie over het jongetje Johnny en zijn hond Duke. Duke is niet zomaar een hond, hij is een uitvinding van de 13-jarige tweelingzussen van Johnny. Duke kan bewegen en praten als een mens. Naast Duke vinden de tweelingzussen veel meer uit, deze uitvindingen worden veelal getest door Johnny en Duke, wat voor allerlei komische, spannende avonturen zorgt. In de stad waar Johnny woont, woont ook het jongetje ‘Bling Bling’. Hij is altijd jaloers op de uitvindingen die Johnny meeneemt en wil ze ook hebben. Maar Bling Bling vraagt vaak teveel van de uitvinding. De uitvindingen hebben namelijk vaak bijwerkingen. Zo test Johnny een uitvinding die bij iedereen een snor op het gezicht kan toveren. Bling Bling wil natuurlijk de grootste snor van allemaal, maar krijgt in plaats daarvan haar op zijn hele lichaam. Dit ziet er niet uit, waardoor Bling Bling steeds weer wordt gestraft na zijn hebberigheid of het stelen van een uitvinding.

De beelden hebben een erg vlot tempo. Sommige beelden flitsen langs. Daarbij wordt gebruik gemaakt van felle kleuren. Niet alleen de beelden volgen in vlot tempo, er wordt meestal zeer vlot gepraat, vooral door Johnny. Je moet goed opletten wil je alles volgen wat hij zegt. Echter gebeurt er in beeld zoveel, dat je het ook wel kunt volgen wanneer je de zin niet helemaal hebt gehoord. In beeld wordt veel overdreven, wat voor extra humor zorgt. Er wordt veel gebruik gemaakt van achtergrondmuziek, sfeergeluiden en effectgeluiden. Het is niet vaak stil op de achtergrond.

Leeftijdsadvies

De serie is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Zij zullen alleen niet alles wat wordt gezegd kunnen volgen. De avonturen spreken ze wel aan en ze kunnen het door de beelden blijven volgen. Kinderen vanaf 7 jaar zijn nieuwsgierig en willen veel weten, het uittesten van uitvindingen past hier goed bij.

Jullie mening

Ook leuk

Boek 7+ JR

Villa Fien

Villa Fien

Villa Fien

Meer weten...

Boek 7+ JR

Luisterboek: Superjuffie!

Luisterboek: Superjuffie!

Luisterboek: Superjuffie!

Meer weten...

TV & Film 7+ JR

De Gelaarsde Kat 3D

De Gelaarsde Kat 3D

De Gelaarsde Kat 3D

Meer weten...