Productie-detail

Johnny Bravo

Johnny Bravo

TV & Film VANAF 10 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
5 waarderingen

Johnny Bravo probeert steeds opnieuw mooie dames te versieren, maar hier is hij veel te onhandig voor.

7 min. : Cartoon Network. AL.

Beschrijving inhoud

Johnny Bravo is een gespierde, macho jongenman die verliefd wordt op elk mooi meisje dat hij tegenkomt. Hij doet iedere keer als dit gebeurt enorm zijn best om het meisje in kwestie te versieren met zijn 'sexy moves'. Johnny denkt namelijk dat hij een ware adonis is voor de vrouwen. De vrouwen zelf schijnen hier echter een geheel andere opvatting over te hebben. Johnny wordt dan ook vaak op een vernederende manier afgewezen door de dames die hij probeert te veroveren.

Doordat Johnny steeds weer de mist in gaat bij de vrouwen, zet hij zichzelf constant voor schut. Het enige meisje dat wel in Johnny geïnteresseerd is, is zijn kleine buurmeisje, waarvoor Johnny dus meestal op de vlucht is. Hij besteedt veel tijd aan zijn uiterlijk. Zo draagt hij altijd een zonnebril en heeft hij een gele vetkuif. Erg intelligent is Johnny niet. Als hij in de bergen hardop zegt: "Ik ben knap!", en hierna een echo hoort, gaat hij in discussie met de echo door te zeggen dat hij knapper is. De serie bevat veel verschillende vormen van humor. Er zijn veel grappige geluiden en beelden te zien. Ook maakt de serie gebruik van sarcasme. Dit is veel terug te zien in de versiertrucs van Johnny. Zo zegt hij tegen een schone dame: "Maar genoeg over mij... Laten we het over mij hebben. Wat vind je van me?". Er komen regelmatig lastige woorden voorbij, die niet altijd verhelderd worden.

Leeftijdsadvies

De serie “Johnny Bravo” sluit het beste aan bij kinderen met een leeftijd van 10 jaar. Zij zullen de sarcastische humor begrijpen. Ook krijgen deze kinderen belangstelling voor kinderen van het andere geslacht. Ze identificeren zich met karakters van hun eigen geslacht die ouder zijn. Jongens van deze leeftijd kijken bovendien graag naar karakters die zichzelf voor schut zetten.

Jullie mening

Ook leuk

Boek 10+ JR

De brief voor de koning

De brief voor de koning

De brief voor de koning

Meer weten...

TV & Film 10+ JR

En Terecht! - De juiste naam

En Terecht! - De juiste naam

En Terecht! - De juiste naam

Meer weten...

TV & Film 10+ JR

A Christmas Carol

A Christmas Carol

A Christmas Carol

Meer weten...