Productie-detail

Benji op vakantie

Benji op vakantie

TV & Film VANAF 9 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
54 waarderingen

Benji wordt ontvoerd door een boef! Lukt het hem om te ontsnappen?

81 min. : Film op DVD. AL.

Beschrijving inhoud

"Benji op vakantie" is een familiefilm, die gaat over een hond die van alles mee maakt. Dit keer gaat Benji op reis, maar wanneer hij op de bagageband staat pakt iemand hem eraf en zorgt ervoor dat hij buiten bewustzijn raakt. Benji wordt ontvoerd door een boef, die geheime informatie op zijn pootje tatoeëert. Benji weet te ontsnappen en hij loopt moedeloos door de straten van de Griekse stad, maar spionnen zijn nog steeds op zoek naar de geheime code op zijn pootje. Lukt het Benji de boeven te ontwijken en terug te keren naar zijn baasjes Cindy en Paul?

De humor is veel in het beeld weergegeven. Een voorbeeld hiervan is dat Benji onderweg bij een markt komt, waar een slager ruzie aan het maken met een klant. Ondertussen valt er een sliert met worsten naar beneden en wanneer Benji dit ziet gaat hij er als een speer vandoor met de worst en komen de slager en de klant achter hem aan.

Leeftijdsadvies

"Benji op vakantie" is qua inhoud te begrijpen voor kinderen vanaf 8 jaar. De film is echter alleen met ondertiteling beschikbaar en daarom is deze film geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar. Dit is omdat ze het technisch lezen behoorlijk onder de knie moeten hebben om de film te begrijpen en te begrijpen wat er allemaal gezegd wordt. Daarnaast kan de film in stukken gewelddadig zijn, er wordt namelijk regelmatig een pistool getrokken of zelfs geschoten.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 9+ JR

The Life and Times of Juniper Lee

The Life and Times of Juniper Lee

The Life and Times of Juniper Lee

Meer weten...

TV & Film 9+ JR

Rauw

Rauw

Boek 9+ JR

Scrooge, een kerstvertelling

Scrooge, een kerstvertelling

Scrooge, een kerstvertelling

Meer weten...

Kleurplaten!

Kleur hier je favoriete televisiekarakter.
Start met kleuren