Productie-detail

Jake en de Nooitgedachtland Piraten

Jake en de Nooitgedachtland Piraten

TV & Film VANAF 3 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
22 waarderingen

Met behulp van de kijker lossen Jake en zijn vrienden elke aflevering problemen op.

25 min. : Disney Channel. AL. : ma t/m vrij om 08.30 uur.

Beschrijving inhoud

Jake, Cubby, Izzy en papegaai Skully gaan iedere aflevering op avontuur. Zij proberen om in Nooitgedachtland piratenproblemen, die meestal veroorzaakt worden door Kapitein Haak en meneer Vetje, op te lossen. Dit kan zijn het vinden van iets dat ze kwijt zijn, het oplossen van een probleem of het vinden van een schat. Bij het oplossen van deze piratenproblemen kunnen zij gouden munten verdienen. Hierbij worden de kijkers om hulp gevraagd.

De afleveringen hebben een vaste structuur. Iedere aflevering bestaan uit 2 losse afleveringen. Ze beginnen met een leader na de leader wordt gekeken welk piratenprobleem elke keer opgelost moet worden. De afleveringen worden afgesloten met het tellen van de munten die ze die aflevering verdiend hebben. In de afleveringen komen telkens dezelfde liedjes voor. Deze zijn dan ook heel herkenbaar voor de kinderen. Verder is het een rustig beeldtempo en komen er niet echt moeilijke woorden in voor.

Leeftijdsadvies

Qua leef- en belevingswereld sluit Jake en de Nooitgedachtland piraten het beste aan bij kinderen vanaf 3 jaar. Vanaf deze leeftijd gaan de kinderen thema's als problemen oplossen begrijpen. Verder komt er veel herhaling in voor waardoor het voor de kinderen goed te volgen is. Daarnaast kunnen kinderen vanaf 3 jaar zich goed identificeren met de tv-figuren, waardoor zij zich helemaal in zullen leven in de piraten en daarbij goed mee kunnen doen met het oplossen van de problemen.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 3+ JR

Chuggington

Chuggington

Chuggington

Meer weten...

Boek 3+ JR

Agent en Boef en de tekenstreken

Agent en Boef en de tekenstreken

Agent en Boef en de tekenstreken

Meer weten...

Game 3-8 JR

Swingen als een kangoeroe

Swingen als een kangoeroe

Swingen als een kangoeroe

Meer weten...

Kleurplaten!

Kleur hier je favoriete televisiekarakter.
Start met kleuren