Productie-detail

Jack de Aap

Jack de Aap

TV & Film VANAF 4 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
3 waarderingen

Jack de Aap ontvangt in zijn boomhut steeds weer een nieuwe gast!

2 min. : RTL Telekids. AL.

Beschrijving inhoud

In de serie Jack de Aap ontvangt de computer geanimeerde aap in zijn echte boomhut elke keer weer een nieuw jongen of meisjes waarmee hij vervolgens een leuk gesprek heeft. Jack stelt allemaal vragen zoals, "wat is je lievelingsdier en "wat wil je later worden". Er wordt veel over hobby'ss dieren en andere dagelijkse bezigheden gesproken.

Er is een vast onderdeel in de serie, zo mag elk kind een knuffel pakken die achterin de boomhut staan. Dit is dan ook weer aanleiding tot gesprek. Jack is een klein beetje ondeugend en wil alles van de kinderen weten. De kinderen in de afleveringen zijn gemiddeld 6 jaar (groep 3). Soms vertelt een kind een mop of laat zien dat hij/zij kan dansen.

Leeftijdsadvies

Jack de Aap is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Kinderen vanaf deze leeftijd houden van verhalen in een vertrouwde context, de boomhut van Jack is dat. De kinderen in de afleveringen voelen zich hier ook veilig. Vanaf deze leeftijd kijken ze ook nog graag naar andere kinderen.

Bijzonderheden

Jack de Aap is beschikbaar via RTL Gemist. Hier kan ook videomateriaal te vinden zijn dat minder geschikt is voor kinderen.

Jullie mening

Ook leuk

App 4+ JR

Green Screen by Do Ink

Green Screen by Do Ink

Green Screen by Do Ink

Meer weten...

Website alle

Kinderpodcasts

Kinderpodcasts

Kinderpodcasts

Meer weten...

App 4-6 JR

Carnaval der Dieren

Carnaval der Dieren

Carnaval der Dieren

Meer weten...