Productie-detail

InaZuma Eleven

InaZuma Eleven

TV & Film VANAF 9 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
31 waarderingen

Mark Evans en zijn team trainen zichzelf naar de top om de beste voetballers van Japan te worden.

20 min. : Disney XD. 6. : Ma t/m vrijdag om 15.30 en 19.30 uur.

Beschrijving inhoud

Mark Evans heeft één grote passie: voetbal. Mensen in zijn omgeving noemen hem dan ook vaak een voetbalmaniak. Marks vaardigheden als keeper zijn geweldig, net zo als die van zijn grootvader dat ooit waren. Die was namelijk een van de beste keepers die Japan ooit heeft gekend. Marks grootvader stierf voor zijn kleinzoon geboren werd, maar de inspiratie om net zo groot als hem te worden drijft Mark iedere dag aan tot hard trainen. Samen met zijn teamgenoten doet hij dan ook zijn uiterste best om iedere uitdaging aan te gaan en te overwinnen.

De manier van voetballen in de animatieserie 'Inazuma Eleven' bevat fictieve elementen. Zo hebben de spelers bepaalde persoonlijke technieken die ze gebruiken in het spel. Een voorbeeld hiervan is 'De hand van God’' een techniek die Mark hanteert als keeper. Deze techniek creëert een gigantische hand die, om de hand van Mark heen, als een soort schild dient om de bal uit het doel te houden. Spelers die een aanvalsfunctie hebben hanteren andere technieken, waardoor de bal met meer kracht of vaart naar het doel toe schiet. Ook thema’s als diepe vriendschappen, gevoelens, emoties en mysteries komen aan bod. Dit zijn gevoelens als verantwoordelijkheidsgevoel en zelfvertrouwen, maar ook verdriet.

Leeftijdsadvies

De situaties bevatten soms diepgaande elementen die niet gelijk zichtbaar zijn voor de kijker. Dit heeft vaak betrekking op emoties, karakters of mysteries die via detectivewerk duidelijker worden. De karakters maken verschillende soorten van groei door in de loop van de afleveringen. De thema’s die hierin behandeld worden liggen dicht bij de werkelijkheid. De serie sluit mede door al deze elementen het beste aan bij kinderen vanaf 9 jaar.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 9+ JR

Merle

Merle

TV & Film 9+ JR

BZT Show

BZT Show

BZT Show

Meer weten...

Website alle

Kinderpodcasts

Kinderpodcasts

Kinderpodcasts

Meer weten...