Productie-detail

iCarly

iCarly

TV & Film VANAF 10 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
132 waarderingen

Carly en Sam maken elke dag een eigen show die ze op internet uitzenden.

22 min. : Nickelodeon, Teennick. AL. : op Nickelodeon ma t/m vrij om 11:40, 17:35 en 19:50 uur, za en zo om 19:10 uur. Op Teennick ma t/m vrij om 21:25, 00:50 en 04:05 uur, za en zo om 00:00 en 03:15 uur.

Beschrijving inhoud

"iCarly" gaat over de veertienjarige Carly Shay en haar vriendin Sam Puckett. Samen verzorgen ze iedere aflevering een fictieve internetshow, de iCarly-webshow. Verschillende vermakelijke zaken worden opgenomen en door de technische buurjongen Freddie als filmpje op het internet geplaatst.

Carly woont samen met haar broer Spencer in een appartement in het Bushwell-plaza. Op dezelfde verdieping wonen tevens Freddie, die verliefd is op Carly, en Sam. Tevens vertolkt Mevrouw Benson, de overbezorgde moeder van Freddie, een rol in de serie. Freddie is echter niet zo blij met dit overbezorgde gedrag en laat dit dan ook vaak merken. Op de verdieping waar ze allemaal wonen vinden veel humoristische, kinderachtige en vreemde gebeurtenissen plaats die zorgen voor een amusementswaardige serie.

Leeftijdsadvies

In de serie is humor aanwezig in de vorm van ironie, sarcasme en woordgrapjes. Wanneer er iets humoristisch plaats heeft gevonden zal de kijker mensen op de achtergrond horen lachen en klappen. De serie is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar aangezien de personages uit de serie bijna even oud zijn en zij de humor uit de serie beter begrijpen dan jongere kinderen. Tevens zal de kijker vanaf 10 jaar zich kunnen identificeren met de personages.

Bijzonderheden

"iCarly" werd in 2010 genomineerd voor een Emmy. Op Nickelodeon wordt de nagesynchroniseerde versie uitgezonden, op Teennick is de serie te zien met Nederlandse ondertiteling.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 10+ JR

Hotel 13

Hotel 13

Hotel 13

Meer weten...

TV & Film 10+ JR

Pair of Kings

Pair of Kings

Pair of Kings

Meer weten...

Boek 10+ JR

Handboek voor historiehoppers: Het oude rome: Wat en #hoedan

Handboek voor historiehoppers: Het oude rome: Wat en #hoedan

Handboek voor historiehoppers: Het oude rome: Wat en #hoedan

Meer weten...