Productie-detail

Huntik: Secrets & Seekers

Huntik: Secrets & Seekers

TV & Film VANAF 6 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
24 waarderingen

Reis samen met de Seekers de wereld rond op zoek naar de Titans.

25 min. : Nickelodeon, Nick Toons. 6. : Za om 07:50 op Nickelodeon. Ma t/m vrij om 18:20 en 18:40 uur, za en zo om 18:40 uur op Nick Toons.

Beschrijving inhoud

"'Huntik: Secrets & Seekers" draait om een groep van zogenaamde Seekers bestaande uit onder andere Lok, Sophie, Dante en Zhalia. Voor de Huntik Foundation reizen ze de wereld rond op zoek naar oude amuletten. Deze amuletten bevatten een monster genaamd Titans. De betreffende amuletten kunnen zij gebruiken om de Titans op te roepen. Echter hebben ze zware concurrentie van de Professor die de Titans wil gebruiken om de wereld te veroveren.

De afleveringen vertellen een doorlopend verhaal en worden iedere keer afgesloten met de tekst: 'wordt vervolgd'. Een voice-over zal bij de nieuwe aflevering kort terugblikken op de vorige aflevering. De betreffende afleveringen spelen zich af in veel verschillende landen waaronder bijvoorbeeld Frankrijk en Ethiopië. De Seekers hebben bijzondere krachten en kunnen evolueren in iemand anders. Tevens zijn zij in het bezit van verschillende Titans. Zo bezit Lok bijvoorbeeld de Titan Freelancer. Deze Titans worden opgeroepen bij gevechten tussen hen en hun tegenstanders. Hierbij zijn verschillende snelle actiebeelden te zien. In de afleveringen komen veel Titans (monsters) voor en beleven de Seekers vele avonturen. De ietwat donkere serie zal echter niet overheerst worden door spannende actiescènes. De gevechten zijn namelijk kort, krachtig en strategisch. De afleveringen zullen voor de kijker herkenbaar zijn aangezien de verhaallijn iedere keer weer hetzelfde is. Zo gaan de Seekers keer op keer op zoek naar de Titans waarbij ze worden tegengewerkt door hun tegenstanders. Echter zullen de Seekers altijd winnen. De afleveringen bevatten af en toe wat humor. Vooral Cherit, een pratende Titan die niet in een amulet zit, doet soms grappige uitspraken zoals: 'Vrouwen blijven een raadsel voor me'. Ook komen er soms verwijzingen naar belangrijke plekken uit de geschiedenis voor. Zo wordt onder andere verwezen naar Jeanne d'Arc, de Notre-Dame en de graftombe Newgrange (Ierland). De hierbij betreffende informatie en de uiterlijke verschijning komen overeen met de realiteit. Moeilijke woorden komen voor, maar hebben veel te maken met de gevechten, de geschiedenis en de eigenschappen en namen van de verschillende karakters en Titans. Het verhaal is echter goed te begrijpen zonder de woorden te begrijpen.

Leeftijdsadvies

Huntik: Secrets & Seekers is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. De afleveringen zijn namelijk erg avontuurlijk en bevatten veel actie. Zo zijn er veel gevechten, passend bij deze leeftijd, tussen de verscheidende Titans (monster) en worden de snelle actiebeelden ondersteund door passende muziek. Dit zal hen dan ook erg aanspreken. Tevens zijn de afleveringen herkenbaar aangezien de serie een vast patroon volgt en dus voorspelbaar is. Hierdoor zijn de afleveringen beter te volgen.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 6+ JR

Niko 2 3D

Niko 2 3D

Niko 2 3D

Meer weten...

TV & Film 6+ JR

American Dragon

American Dragon

American Dragon

Meer weten...

TV & Film 6+ JR

Madagascar

Madagascar

Madagascar

Meer weten...