Productie-detail

Hotel 13

Hotel 13

TV & Film VANAF 10 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
168 waarderingen

Ga samen met Tom op zoek naar de mysterieuze kamer 13.

15 min. : Nickelodeon. AL. : Ma t/m vr om 18:45 en 19:00 uur. Afleveringen kun je terug kijken (zie bijgevoegde link).

Beschrijving inhoud

Als klein jongetje doet Tom een mysterieuze ontdekking. In een koffertje vindt hij een raadselachtig bericht. Het bericht luidt als volgt: 'Ik ben in nood. Alleen jij kan mij helpen. Spreek hier met niemand over, zeker niet met Richard. Dit is van levensbelang. Ga over 8 jaar naar Hotel 13. Zoek de kist en vind kamer 13'. 8 jaar later reist Tom, zo nieuwsgierig en vindingrijk als hij is, af naar Hotel 13. Tom doet zich voor als student en geeft aan op zoek te zijn naar een tijdelijk baantje. Echter wil ook Anna graag in het hotel werken. Anna is een leuke spontane meid waar Tom langzaamaan gevoelens voor zal krijgen. Samen met Anna start Tom uiteindelijk zijn zoektocht, bijgestaan door het andere hotelpersoneel, om het geheim van kamer 13 op te lossen. Echter komen ze er al snel achter dat de zoektocht niet zo gemakkelijk zal zijn als dat men in eerste instantie dacht.

'Hotel 13' speelt zich af in een hotel aan zee tijdens de zomervakantie. In de serie spelen naast Tom en Anna een aantal karakters mee die iedere aflevering terugkeren. Zoals onder andere de man met een geheime agenda en tevens hoteleigenaar, Richard Leopold, manager, zoon en de bron van de vele ruzies en onenigheden Jack Leopold, de grappige kok Flo, kok Lenny die graag iedereen van 'goed' advies voorziet, Anna's vriendin Liv en de verwende Victoria die het hotel moet keuren. 'Hotel 13' draait niet alleen om kamer 13. Zo moet het hotel uiteraard normaal gerund worden en zodoende staan de dagelijkse activiteiten garant voor het nodige plezier. 'Hotel 13' is een verhaal met vriendschap, liefde, plezier en vertier. Zo ontstaan er onderlinge vriendschappen en worden personages verliefd op elkaar. De serie bevat de nodige humor in beeld, geluid en dialoog. Veel momenten worden muzikaal ondersteund en voornamelijk de spannende momenten, zoals wanneer Tom de kamer van Richard doorzoekt, worden extra benadrukt. De serie verteld een doorlopend verhaal en sluit af op een hoogtepunt. Niet wetende wat er gaat gebeuren moet de kijker dus de volgende keer weer kijken. Iedere aflevering begint met een terugblik. De serie kan worden gezien als het vervolg op 'Het Huis Anubis'.

Leeftijdsadvies

De serie is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar. Vanaf deze leeftijd krijgen ze steeds meer interesses in mysterieuze en spannende series. Tevens kunnen kinderen vanaf deze leeftijd zich inleven in de gevoelens van de personages. Verder sluiten de spannende scènes en de onderwerpen vriendschap en liefde goed aan bij deze leeftijdsgroep.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 10+ JR

Wie is de Mol?

Wie is de Mol?

Wie is de Mol?

Meer weten...

Website 10+ JR

Het Achterhuis Online

Het Achterhuis Online

Het Achterhuis Online

Meer weten...

TV & Film 10+ JR

The Avengers

The Avengers

The Avengers

Meer weten...