Productie-detail

Hoota & Snoz

Hoota & Snoz

TV & Film VANAF 5 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
61 waarderingen

De twee wezens Hoota & Snoz kibbelen veel met elkaar en willen zichzelf steeds weer bewijzen.

1 min. : Pebble TV. : Kijk voor uitzendtijden in de TV Gids van Pebble TV.

Beschrijving inhoud

“Hoota & Snoz” is een korte animatieserie over twee vreemd uitziende wezens, de paarse Hoota en de gele Snoz. Ze kibbelen veel met elkaar en lachen elkaar ook vaak uit. De meeste afleveringen spelen zich af aan de eettafel waar Hoota en Snoz elkaar proberen te overtuigen met bijvoorbeeld kunstjes. Hoota is vaak nogal onhandig en probeert Snoz dan tevergeefs na te doen. Hoota en Snoz pesten elkaar vaak door bijvoorbeeld een bom op elkaar te gooien of elkaar op een andere manier pijn te doen.

Hoota en Snoz communiceren niet met woorden maar met vage kreten en geluiden. Soms vallen er woorden te herkennen zoals hun namen, maar vaker zijn het onbegrijpelijke kreten. Wel gebruiken ze veel lichaamstaal en verschillende gezichtsuitdrukkingen die laten zien hoe ze zich voelen. De afleveringen duren 57 seconden en zijn dus erg kort, het draait dan ook altijd om een kleine gebeurtenis. Behalve Hoota en Snoz komen er geen andere personages voor.

Leeftijdsadvies

Hoota en Snoz pesten elkaar en vallen elkaar aan door bijvoorbeeld een bom te gooien. De grappen zijn soms wat aan de grove en agressieve kant. De serie is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar, dit wordt veroorzaakt door de soms gemene humor. Kinderen vanaf deze leeftijd weten deze vorm van humor te waarderen en beter te plaatsen.

Jullie mening

Ook leuk

Game 5+ JR

Kinect Adventures!

Kinect Adventures!

Kinect Adventures!

Meer weten...

Boek 5+ JR

Keepvogel en Kijkvogel in het spoor van Mondriaan

Keepvogel en Kijkvogel in het spoor van Mondriaan

Keepvogel en Kijkvogel in het spoor van Mondriaan

Meer weten...

TV & Film 5+ JR

XMIX

XMIX

Kleurplaten!

Kleur hier je favoriete televisiekarakter.
Start met kleuren