Productie-detail

Holland Sport Junior

Holland Sport Junior

TV & Film VANAF 9 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
0 waarderingen

Leer alles over sport, maak kennis met topsporters en doe mee met de petje op-petje af quiz.

25 min. : Zapp. AL. : Aflevering zijn terug te kijken via Uitzending Gemist (zie link).

Beschrijving inhoud

"Holland Sport Junior"is het jeugdprogramma van de volwassen versie Holland sport. Presentator Bart Meijer behandelt elke aflevering een sport naar voren waarover gepraat wordt, Zo wordt er bijvoorbeeld voetbal, hockey en zwemmen gepraat. In de studio worden altijd bekende topsporters uitgenodigd die wat vertelt en die daarna een talent gaat helpen om iets te leren waar hij/zij nog onzeker is. Ook wordt er een spel gehouden in de studio. Dit is een petje op/petje af quiz. Er wordt ook nog een verhaal vertelt over de sport. Bij hockey ging het over het ontstaan van de hockeystick, hoe komt het dat deze nu krommer is dan die van vroeger?

Een aflevering duurt 23 minuten. In de studio is het voor de kinderen interactief. Zo is er een aantal kinderen die ook een vraag mogen stellen aan de beroemde sporter. Ook kunnen de kinderen in de studio meedoen met het spel dat gespeeld wordt. Het programma heeft wel een informatief karakter omdat je veel nieuwe dingen leert over een sport.

Leeftijdsadvies

"Holland Sport Junior" is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar. Op deze leeftijd beginnen kinderen echt meer sportief te worden. De quiz en de interviews met de topsporters spreekt hen aan. De moeilijkheid van het taalgebruik (sporttermen) en het maakt het programma meer geschikt voor een oudere leeftijd.

Jullie mening

Ook leuk

Website 9+ JR

Tekenclub

Tekenclub

Tekenclub

Meer weten...

Game 9+ JR

Girls Go Games: Make-up spellen

Girls Go Games: Make-up spellen

Girls Go Games: Make-up spellen

Meer weten...

TV & Film 9+ JR

Animals United

Animals United

Animals United

Meer weten...

Kleurplaten!

Kleur hier je favoriete televisiekarakter.
Start met kleuren