Productie-detail

Hider in the House

Hider in the House

TV & Film VANAF 6 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
40 waarderingen

Kinderen proberen een bekende Nederlander tien uur lang in huis, zonder dat papa of mama erachter komt, te verstoppen.

40 min. : Zapp. : Op Zapp zie link 'Volgende aflevering'. Afleveringen zijn terug te kijken via Uitzending Gemist (zie bijgevoegde link).

Beschrijving inhoud

“Hider in the house” is een spelshow waarin kinderen hun vader voor de gek houden door tien uur lang een bekende Nederlander in huis te verstoppen. Tijdens deze logeerpartij voeren de kinderen samen met de bekende Nederlander vijf verschillende opdrachten uit. Er wordt bijvoorbeeld aan de bekende Nederlander gevraagd om binnen 5 minuten drie rondjes rond het huis te lopen. Ondertussen moeten de kinderen proberen om hun vader af te leiden, zodat hij niks in de gaten heeft. Lukt het ze om de opdrachten goed uit te voeren zonder dat vader iets door heeft? Met iedere opdracht kunnen ze punten winnen en aan het einde van het programma krijgen ze te horen welke prijs ze gewonnen hebben. De prijzen variëren van een aantal spellen tot een geheel verzorgd weekeind naar het bekendste attractiepark van Nederland.

De presentator van het programma is Jochem van Gelder. Hij komt langs bij het gezin om zogenaamd het programma “Welkom bij ons thuis” op te nemen. Dit om ervoor te zorgen dat Jochem ongestoord rond kan lopen in het huis en m.b.v. camera’s op de hoogte kan blijven van alle vorderingen. Er wordt tevens gebruik gemaakt van een voice-over die verteld wat er gaande is en hier en daar uitleg geeft. Af en toe komt er tekst en tijd in beeld, dit gebeurt voornamelijk in het begin van het programma en tijdens de opdrachten.

Leeftijdsadvies

Qua leef- en belevingswereld sluit “Hider in the House” aan bij kinderen vanaf de leeftijd van zes jaar. Dit omdat de opdrachten die worden uitgevoerd niet erg complex zijn, daarnaast komt er af en toe tekst in beeld. Verder kunnen kinderen zich op deze leeftijd identificeren met de kinderen in het programma.

Jullie mening

Ook leuk

App 6+ JR

Sint & Piet Fotohok

Sint & Piet Fotohok

Sint & Piet Fotohok

Meer weten...

App 6+ JR

Super Spelling

Super Spelling

Super Spelling

Meer weten...

TV & Film 6+ JR

Baas In Eigen Bos 1 (Open Season)

Baas In Eigen Bos 1 (Open Season)

Baas In Eigen Bos 1 (Open Season)

Meer weten...