Productie-detail

Het Molletje

Het Molletje

TV & Film VANAF 2 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
40 waarderingen

Kijk naar de avonturen van Molletje en zijn vriendjes!

56 min. : Serie op DVD. AL.

Beschrijving inhoud

De DVD van “Het Molletje” bevat vier verschillende filmpjes. In het eerste filmpje (die langer duurt dan de andere) woont Molletje samen met vriendjes in het bos, maar dan horen ze een raar geluid. Alle bomen worden omgezaagd en er komt een stad. De dieren zitten in angst en ontdekken later wat er in de stad allemaal kan gebeuren. In de andere filmpjes worden er ook andere simpele dingen ontdekt zoals een paraplu en kauwgum. Ze vinden uit wat je er allemaal mee kan doen behalve waar het voor nodig is. Dit zorgt voor komische beelden.

In de filmpjes wordt geen tekst gebruikt. Af en toe praten de dieren tegen elkaar of tegen mensen in een fictieve taal. Aspecten als vriendschap, elkaar helpen en ontdekken komen duidelijk naar voren. Ook kunnen kijkers leren dat je geen afval in de natuur moet laten liggen omdat dieren daarvan in de problemen kunnen komen. In de filmpjes komen ook vijanden wat ook weer voor problemen zorgt. De vormgeving is eenvoudig, grote gekleurde vakken.

Leeftijdsadvies

Door de simpele achtergrond en het taalgebruik is de dvd geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Het ontdekken en leren van objecten en spullen past bij deze leeftijd. Oudere kinderen zullen de onderwerpen als natuur kunnen plaatsen.

Jullie mening

Ook leuk

Website 2+ JR

Dribbel

Dribbel

Dribbel

Meer weten...

TV & Film 2+ JR

Mio Mao

Mio Mao

Mio Mao

Meer weten...

TV & Film alle

Free Birds

Free Birds

Free Birds

Meer weten...