Productie-detail

Het Huis Anubis en de terugkeer van Sibuna

Het Huis Anubis en de terugkeer van Sibuna

TV & Film VANAF 10 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
29 waarderingen

Zal de Club van de Oude Wilg op tijd komen om Appie te redden van de Germaanse Orde?

90 min. : Film op DVD. 9.

Beschrijving inhoud

Na het laatste mysterie van Het Huis Anubis is een ieder zijn eigen weg gegaan. Zo werkt Nienke een aantal jaar later in een ziekenhuis als stagiair geneeskunde, is Amber bezig met haar fotomodellen-carrière, studeert Fabian archeologie en is Jeroen bezig met louche zaakjes. Wanneer Appie met spoed wordt binnen gebracht in het ziekenhuis waar Nienke werkt, doet zij een duistere ontdekking. Appie is namelijk vervloekt door de Germaanse Orde. Deze Orde wil de macht op aarde grijpen met een echt dodenleger. Om het dodenleger in je macht te krijgen moet een vervloekt persoon op de hoorn van Wodan blazen en zo het dodenleger wakker maken. De Germaanse Orde heeft hiervoor een persoon op het oog: Appie! Zal de in ere herstelde Club van de Oude Wilg op tijd komen om Appie te redden?

'Huis Anubis en de terugkeer van Sibuna' is een spannend en mysterieus verhaal. Dit zien we voornamelijk terug bij de personages die behoren tot de Germaanse Orde. Zij dragen passende zwarte kleding en laten doden tot leven komen. Dit zorgt voor spannende en fantasievolle scènes die ondersteund worden met passende achtergrondmuziek. Tevens is het een verhaal over liefde en vriendschap. Zo vindt Amber Appie leuk en hebben ook Nienke en Fabian nog steeds een oogje op elkaar. Ook is er humor in beeld en dialoog aanwezig. Zo zegt Amber bijvoorbeeld: 'Ik had hem heus wel aangekund die bruine drol'. In de film zal Appie, omdat hij vervloekt is, meerdere keren veranderen in een ander persoon. Zijn vriendin Belona, gespeeld door Nicolette van Dam, is in het verhaal iemand anders dan ze zegt te zijn.

Leeftijdsadvies

De film is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar. Vanaf deze leeftijd krijgen zij interesse in mysterieuze en spannende films. Tevens zullen onderwerpen als liefde en vriendschap hen interesseren en zijn zij instaat zich in te leven in de gevoelens van de personages. Jongere kinderen zullen moeite hebben om het verhaal te begrijpen en sommige scènes zullen voor hen te spannend zijn.

Jullie mening

Meer van Het Huis Anubis

TV & Film 10+ JR

Anubis - Het Pad der 7 Zonden

Anubis - Het Pad der 7 Zonden

Anubis - Het Pad der 7 Zonden

Meer weten...

Ook leuk

Boek 10+ JR

Zestig Spiegels

Zestig Spiegels

Zestig Spiegels

Meer weten...

Boek 10-12 JR

Laat me gaan!

Laat me gaan!

Laat me gaan!

Meer weten...

Boek 10+ JR

Indringers op drakeneiland

Indringers op drakeneiland

Indringers op drakeneiland

Meer weten...