Productie-detail

Het Geheim Van Mega Mindy

Het Geheim Van Mega Mindy

TV & Film VANAF 5 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
13 waarderingen

Zal het Miss Volta lukken om Mega Mindy in de val te lokken en haar voor eens en voor altijd uit te schakelen?

72 min. : Film op DVD. AL.

Beschrijving inhoud

De dramafilm 'Het geheim van Mega Mindy' vertelt het verhaal over Mieke Fonkel die zich bij een misdaad altijd door haar opa laat veranderen in de superheld Mega Mindy. Miss Volta besluit dat het maar eens afgelopen moet zijn met Mega Mindy en daarom probeert ze haar te pakken op haar zwakke plek. Ze laat een boevenbende agent Toby gevangen nemen en probeert zo Mega Mindy in de val te lokken. Het plan mislukt, maar Miss Volta ontdekt het geheim achter Mega Mindy en steelt de transformatie-machine Bliep. Agent Toby, agent Mieke, commissaris Migrain en opa en oma Fonkel zetten samen alles op alles om Miss Volta te stoppen, maar zal het hen op tijd lukken?

Een geheim bewaren is niet eenvoudig en dat weet Mieke maar al te goed. Ze is ontzettend verliefd op Toby, maar zal hij ooit te weten komen wie Mega Mindy werkelijk is? Mieke houd absoluut niet van onrecht en daarom doet ze er alles aan om boeven te stoppen. Dit zou haar niet lukken zonder de geniale uitvindingen van opa Fonkel. Ook in deze film komt hij weer met een nieuwe uitvinding, de megavergetor, en die komt bijzonder goed van pas. Wanneer Mega Mindy een boef weet te stoppen herhaalt ze altijd dezelfde zin, namelijk ‘Ik ben Mega Mindy en jij bent een boef en als er iets is waar Mega Mindy niet tegen kan dan zijn het wel boeven!’.

Leeftijdsadvies

Qua leef- en belevingswereld sluit de dramafilm ‘Het geheim van Mega Mindy’ aan bij kinderen vanaf de leeftijd van 5 jaar. Kinderen in deze leeftijd zijn gevoelig voor een held als Mega Mindy en zullen haar daden erg bewonderen. Ook de felle kleuren in de kleding van Mega Mindy zal hen aanspreken.Vanaf deze leeftijd hebben kinderen meer behoefte aan actie entertainment die wat spannender wordt.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 5+ JR

Dommel

Dommel

Dommel

Meer weten...

TV & Film 5+ JR

De Snorkels

De Snorkels

De Snorkels

Meer weten...

TV & Film 5+ JR

Bernard Bear

Bernard Bear

Bernard Bear

Meer weten...