Productie-detail

Het beste van Felix the Cat

Het beste van Felix the Cat

TV & Film VANAF 9 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
53 waarderingen

Felix wordt telkens weer achtervolgd door de professor en zijn hond Rockbottom.

75 min. : Serie op DVD. AL.

Beschrijving inhoud

De DVD "Het beste van Felix the Cat", bevat 7 afleveringen (van ongeveer 7 minuten). In elke aflevering spelen Felix, de professor en zijn hulpje Rockbottom de hoofdrol. Felix is een vrolijke, sprekende kat, die het beste met iedereen voor heeft. Telkens weer zit de professor, samen met zijn hulpje -de stoere hond Rockbottom- achter Felix en zijn vriendjes aan. Vaak spelen deze achtervolgingen zich af in het bos en in huizen. Ze ontstaan doordat Felix iets bezit wat de professor graag wil hebben, hierbij valt te denken aan: goud, een magische tas of een slim vriendje. Gelukkig eindigt het voor de vrolijke kat Felix altijd met een gesloten en goede afloop, want hij is een stuk slimmer dan de professor en Rockbottom.

In de afleveringen wordt er vrij veel gesproken door de verschillende personages. Deze dialogen zijn in het Engels, en worden in het Nederlands ondertiteld. Deze ondertiteling is in een duidelijk leesbaar lettertype, en blijft redelijk lang staan. De zinnen zijn vrij kort, maar er worden wel moeilijke woorden gebruikt, die ook in het Nederlands moeilijk zijn. Daarnaast wordt er veel gebruik gemaakt van muziek en geluidseffecten. Deze versterken het verhaal en de grappige momenten. Zo komen er regelmatig botsingen voor, die dan nog even extra grappig worden gemaakt, door middel van een harde dreun of klap.

Leeftijdsadvies

Deze DVD van Felix is wegens de ondertiteling en moeilijke woorden geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar. De ondertiteling is duidelijk leesbaar en blijft redelijk lang staan, maar moet wel volledig worden gelezen. Dat gaat voor jongere kinderen nog niet op.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 9+ JR

Felix

Felix

TV & Film 9+ JR

Monte Carlo

Monte Carlo

Monte Carlo

Meer weten...

TV & Film 9+ JR

Beugelbekkie

Beugelbekkie

Beugelbekkie

Meer weten...

Kleurplaten!

Kleur hier je favoriete televisiekarakter.
Start met kleuren