Productie-detail

Heartland

Heartland

TV & Film VANAF 9 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
9 waarderingen

De zusje Amy en Lou runnen een paardenranch waar ze zieke, mishandelde en verwaarloosde paarden verzorgen.

25 min. : Teennick. AL. : Za en zo om 21:45, 01:00 en 04:00 uur.

Beschrijving inhoud

In 'Heartland' zien we hoe de zusjes Amy en Lou de paardenranch runnen nadat hun moeder tijdens een auto-ongeluk om het leven is gekomen. De moeder van de zusjes had maar 1 droom: mishandelde en verwaarloosde paarden genezen. Voor veel paarden is 'Heartland' de laatste kans. Middels traditionele praktijken, alternatieve therapieën en kruiden probeert men de paarden te helpen. Bij 'Heartland' kunnen littekens uit het verleden helen.

In deze Canadese serie komen tal van personages voor. Zo spelen onder andere opa Jack, vriend van de familie Mallory, Amy's vriendin Soraya en stalknecht Ty mee. De serie kenmerkt zich onder andere door drama, avontuur, vriendschappen en verliefdheid. Iedere aflevering van 'Heartland' vertelt een bepaald verhaal. De afleveringen zijn puur realistisch. De Engels gesproken en Nederlands ondertitelde serie duurt ongeveer 45 minuten.

Leeftijdsadvies

"Heartland" is een interessante en spannende dramaserie over realistisch en diepgaande personages. "Heartland" is dan ook geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar. Dit doordat zij instaat zijn de ondertiteling te lezen en doordat er onderwerpen zoals vriendschappen en verliefdheid aan bod komen. Kinderen vanaf deze leeftijd zijn dan ook beter in staat de serie te doorzien en daadwerkelijk te begrijpen.

Bijzonderheden

Van Heartland zijn ook boeken beschikbaar.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 9+ JR

Merle

Merle

Boek 9+ JR

Het Ministerie van Oplossingen en het veel te volle huis

Het Ministerie van Oplossingen en het veel te volle huis

Het Ministerie van Oplossingen en het veel te volle huis

Meer weten...

TV & Film 9+ JR

Hola Lara!

Hola Lara!

Hola Lara!

Meer weten...