Productie-detail

Hannah Montana

Hannah Montana

TV & Film VANAF 9 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
85 waarderingen

Niemand weet dat Miley Stewart eigenlijk Hannah Montana is! Kan ze het geheim houden?

20 min. : Disney Channel. AL.

Beschrijving inhoud

“Hannah Montana” is een serie die gaat over Miley Stewart (Miley Cyrus). Miley Stewart heeft een groot geheim, namelijk dat ze Hannah Montana is. Alleen haar familie en beste vrienden weten dit. Elke aflevering krijgt Miley een probleem die ze alleen, met haar vrienden of familie oplost. Dit heeft vaak te maken met het geheim houden van haar echte identiteit. Belangrijke personen zijn Miley’s vrienden Lilly en Oliver. Ook haar vader Robby Ray en broer Jackson spelen een belangrijke rol.

Hannah Montana is een serie met veel bewegende en drukke beelden. Er is een nagesynchroniseerde en ondertitelde versie. De personages praten vlot en maken veel sarcastische en ironische opmerkingen naar elkaar. Deze worden aangezet met een lachband. Er is ook vaak veel humor in beeld, bijvoorbeeld wanneer Jackson zegt dat het echt niet regent buiten en vervolgens kletsnat weer binnen komt lopen, of wanneer hij een snor wil laten groeien en denkt dat dit lukt door zich in te smeren met honing. Miley is gevat maar vaak ook klunzig.

Leeftijdsadvies

Hannah Montana is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar omdat Hannah Montana een beroemdheid die wereldwijd bekend is en kinderen vanaf deze leeftijd daar tegenop kijken. De humor is vaak beeldend, de grappen zullen ze nog niet altijd begrijpen.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 9+ JR

Naranjina en de Kadekapers

Naranjina en de Kadekapers

Naranjina en de Kadekapers

Meer weten...

TV & Film 9+ JR

RIJK!

RIJK!

TV & Film 9+ JR

Monster House

Monster House

Monster House

Meer weten...