Productie-detail

Hannah Montana The Movie

Hannah Montana The Movie

TV & Film VANAF 8 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
81 waarderingen

Wanneer Miley Stewart het steeds moeilijker vindt het popster zijn en het gewone leven elkaar te houden vlucht ze naar het platteland.

98 min. : Film op DVD. AL.

Miley Stewart kan goed zingen. Ze wil popster worden. Maar ze wil ook als een heel gewoon meisje kunnen leven. Daarom gebruikt ze als popster een andere naam: Hannah Montana. En tijdens optredens draagt ze een pruik, leuke kleren en make-up. Zo zorg ze ervoor, dat ze er als popster heel anders uitziet.

Maar Hannah Montana wordt steeds beroemder. Het wordt steeds moeilijker om haar leven als Hannah te laten samengaan met haar leven als Miley. Haar vader haalt haar daarom weg uit de drukke stad. Hij neemt haar voor een poosje mee naar het dorp waar ze geboren is. Daar wordt Miley verliefd en krijgt ze weer waardering voor haar geboortestreek.

De film gaat over liefde, vriendschap en muziek. Toch is de film niet alleen serieus, maar vaak ook grappig. Tijdens een deftig etentje kruipt er bijvoorbeeld een ontsnapte fret (een marterachtig roofdiertje) in de broek van de burgemeester omhoog.

De DVD duurt 98 minuten. Je kunt kiezen uit Engels of Nederlands gesproken. Ook kun je kiezen voor Nederlandse ondertiteling.

___________________________________________________________
Informatie voor ouders en professionals

___________________________________________________________

Beschrijving inhoud

Miley Stewart is een normaal meisje dat goed kan zingen. Om een popster te worden maar toch ook een normale jeugd te kunnen hebben bedenkt ze haar alter ego Hannah Montana. Met een blonde pruik, leuke kleren en make-up verandert de normale Miley tijdens haar shows in een echte popster. Maar hoe populairder Hannah Montana wordt, hoe moeilijker haar twee levens te combineren zijn. Haar vader haalt haar daarom weg uit het drukke Los Angeles en neemt haar voor een poosje mee naar haar geboorteplaats Crowley Corners op het platteland van Tennessee. Hier wordt Miley verliefd en leert ze haar geboortestreek weer waarderen.

Op de DVD kan je kiezen uit Engels of Nederlands gesproken, ook kan er gekozen worden voor Nederlandse ondertiteling. In de film wordt veel gesproken en gezongen en er wordt diep ingegaan op onderlinge relaties. Zo is de relatie tussen Miley en haar vader belangrijk, wordt Miley verliefd op de stalknecht Travis en haar vader wordt verliefd op de vrouwelijke automonteur Lorelai. Behalve liefde zijn vriendschappen ook erg belangrijk, door Miley’s succes komt de vriendschap met haar beste vriendin Lilly onder druk te staan. Ondanks deze serieuze thema’s is de film vaak ook grappig. Er zijn veel grappige gebeurtenissen, zoals een fret die ontsnapt tijdens een chique diner en in de broek van de burgemeester omhoog kruipt.

Leeftijdsadvies

"Hannah Montana The Movie" is een familiefilm over liefde, vriendschap en muziek. Deze thema’s spreken kinderen vanaf 8 jaar aan. Zij begrijpen diepere vriendschappen en relaties. De Engels gesproken versie is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar, omdat vanaf deze leeftijd voor de meeste kinderen Nederlandse ondertiteling begrijpelijk is.

Jullie mening

Meer van Hannah Montana

TV & Film 9+ JR

Hannah Montana

Hannah Montana

Hannah Montana

Meer weten...

Ook leuk

Boek 8+ JR

Duh! Ruimte

Duh! Ruimte

Duh! Ruimte

Meer weten...

TV & Film 8+ JR

Tony 10

Tony 10

Tony 10

Meer weten...

TV & Film 8+ JR

Het Geheim

Het Geheim

Het Geheim

Meer weten...

Kleurplaten!

Kleur hier je favoriete televisiekarakter.
Start met kleuren