Productie-detail

George van de Jungle

George van de Jungle

TV & Film VANAF 5 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
71 waarderingen

10 min. : Cartoon Network, Ketnet. 6. : Op Cartoon Network ma t/m vrij om 13:40 en 23:55 uur, za om 10:20 en 23:55 uur, zo om 23:55 uur. Op Ketnet di t/m zo om 10:20 uur.

Beschrijving inhoud

'George van de Jungle' speelt zich af in de jungle van Mwebwe. Hier woont de 'Tarzan' van de jungle, George. George is echter totaal niet te vergelijken met Tarzan. Hij is namelijk erg onhandig en slingert geregeld met zijn hoofd tegen een boom. Toch zal hij er alles aan doen de jungle en zijn bewoners te beschermen. Om de jungle te beschermen krijgt hij hulp van zijn pratende vrienden Aap, Fred de olifant, Tookie de papegaai en zijn vriendinnen Ursula en Magnolia. Zijn dierenvriendjes Fred en Aap zijn in de serie eerder grappig dan dat ze gevaarlijk zijn. Gelukkig is George voor niemand bang en hij gedraagt zich dan ook geregeld als een echte man. Echter blijft George een beetje onvolwassen door zijn doen en laten.

De afleveringen van 'George van de Jungle' zijn goed te volgen vanwege de weinige tot geen moeilijke woorden, het rustige beeld- en spreektempo is en de simpele verhaallijn. Tevens duurt een aflevering maar ongeveer 10 minuten. Hierdoor is een aflevering geconcentreerd te volgen. Wat in de serie opvalt is dat George praat in de derde persoon. Zo zegt hij bijvoorbeeld: 'Waar zouden George zijn vrienden toch zijn' of 'George kan jullie niet horen'.

Leeftijdsadvies

De afleveringen van George zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Dit omdat op deze leeftijd tevens de behoefte aan snellere vormen van entertainment toeneemt. De klunzige humor zal hen aanspreken omdat ze houden van overdreven humor. Omdat dit wel afspeelt in een vertrouwde context past het bij deze leeftijd.

Jullie mening

Ook leuk

App 5+ JR

Quiver - 3D Coloring App

Quiver - 3D Coloring App

Quiver - 3D Coloring App

Meer weten...

TV & Film 5+ JR

Dommel

Dommel

Dommel

Meer weten...

App 5+ JR

Heksje en Willem

Heksje en Willem

Heksje en Willem

Meer weten...