Productie-detail

Generation XD

Generation XD

TV & Film VANAF 8 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
0 waarderingen

Welkom in de virtuele wereld van ONE, een digitale coach die jullie gaat helpen om nog beter te worden in bijvoorbeeld voetballen of muziek maken.

10 min. : Disney XD. : Afleveringen zijn terug te kijken via de website.

Beschrijving inhoud

"Generation XD' is een gevarieerd magazine voor kinderen. De afleveringen beginnen in de virtuele wereld van ONE. ONE is de digitale coach van de kinderen. Deze 'robot' helpt de kinderen nog beter te worden in dat waar ze al goed in zijn. Zo regelt hij de beste coaches voor kinderen die zich willen verbeteren in bijvoorbeeld voetballen, gamen of karate.

Het programma probeert kinderen te helpen om dat ene deel wat nog niet zo goed gaat onder de knie te krijgen. De kinderen komen allereerst in een virtuele wereld terecht waar ze ONE ontmoeten. Het programma speelt zich dan ook voornamelijk af in de virtuele wereld van ONE, maar de kinderen worden door hem getransformeerd naar de realiteit. Hier krijgen zij hulp van echte professionals zoals bijvoorbeeld DJ Nicky Romero. ONE is heel soms als voice-over te horen. Tevens maakt hij soms grapjes. Zo zegt hij in de aflevering 'Snowboarden': 'Van die sneeuw krijg ik alleen maar last van roestplekken, mij niet gezien in die kou'. Het beeldtempo is meestal rustig maar soms komen er een aantal snelle actiebeelden voor. In de 'echte wereld' krijgen de kinderen tips en uitleg en tevens worden er filmpjes getoond waar we de kinderen in actie zien. Zo zien we bijvoorbeeld een filmpje waarin een van kinderen samen met DJ Nicky Romero op het podium staat en muziek draait. De afleveringen zijn ook online te bekijken. Een online aflevering duurt ongeveer 5 minuten.

Leeftijdsadvies

De afleveringen van 'Generation XD' zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Kinderen van deze leeftijd zijn bezig om zichzelf te onderscheiden van anderen en tevens gaan ze op zoek naar een eigen identiteit. De thema's die behandeld worden sluiten aan bij de leef- belevingswereld van deze kinderen. Zij krijgen onder andere interesses voor sport, gamen en muziek en worden hier steeds beter in.

Bijzonderheden

Generation XD heeft een eigen website. Hier vind je meer informatie en tevens kun je er filmpjes terugkijken.

Jullie mening

Ook leuk

App 8+ JR

Smurf's Village

Smurf's Village

Smurf's Village

Meer weten...

TV & Film 8+ JR

Mijn bijzonder rare week met Tess

Mijn bijzonder rare week met Tess

Mijn bijzonder rare week met Tess

Meer weten...

Website 8+ JR

ZappSport

ZappSport

ZappSport

Meer weten...