Productie-detail

Gazoon

Gazoon

TV & Film VANAF 3 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
16 waarderingen

Bleef avonturen in de Afrikaanse Savanne met struisvogel, twee giraffen, een haan, een zebra, een slang en een olifant.

5 min. : JimJam, Ketnet. : Elke dag om 18:55 en 20:25 uur op JimJam. Op vrijdag extra om 18:05 uur.

Beschrijving inhoud

"Gazoon" is een animatieserie over een struisvogel, twee giraffen, een haan, een zebra, een slang en een olifant. Zij beleven korte avonturen in de Afrikaanse savanne. Hier kan vooral veel om gelachen worden. De olifant is bijvoorbeeld verkouden en moet steeds heel hard niezen. Hij niest de stippen van de giraffes en de ogen van de zebra eraf. De struisvogel belandt in een boom vanwege de harde nies. In de avonturen van deze animatieserie gebeuren vaak dingen die in het echt niet kunnen. Zo neemt de giraffe een hap van de zon, heeft de olifant met zwemmen een duikbril en flippers aan zodat hij vissen kan vangen met zijn slurf en kan de struisvogel onder water lopen.

Er zijn geen dialogen in deze serie. Het verhaal wordt met name verteld door de beelden. De dieren maken af en toe geluiden. Ze communiceren met elkaar in een fictieve taal. Met veel muziek en effectgeluiden wordt in een aflevering de sfeer neergezet. Het beeldtempo is over het algemeen rustig en meestal worden gebeurtenissen overdreven wat voor humor in de serie zorgt. Deze serie zit vol gekke en grappige avonturen van dieren in de Afrikaanse savanne.

Leeftijdsadvies

"Gazoon" is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Er wordt niet gepraat, de afleveringen zijn kort (5 minuten) en er komen enkel dieren in voor. Daarnaast kunnen de dieren dingen die ze in het echt niet kunnen, iets wat goed aansluit bij de fantasie en humor van jonge kinderen.

Jullie mening

Ook leuk

Boek 3+ JR

Vrolijk

Vrolijk

Vrolijk

Meer weten...

TV & Film 3+ JR

Kabouter Plop

Kabouter Plop

Kabouter Plop

Meer weten...

App 3-7 JR

Wij gaan op berenjacht

Wij gaan op berenjacht

Wij gaan op berenjacht

Meer weten...