Productie-detail

Garfield The Movie

Garfield The Movie

TV & Film VANAF 6 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
4 waarderingen

Garfield krijgt een nieuwe vriend bij hem in huis. Deze vriend, een hond, wordt helaas ontvoerd en dus moet Garfield hem redden.

80 min. : Film op DVD. AL.

Beschrijving inhoud

Garfield is een luie kat die alles heeft wat zijn hartje begeerd. Dan komt zijn baasje Jon thuis met een nieuw hondje die hij gekregen heeft van Liz. Garfield moet zijn baasje Jon nu delen en heeft daar geen trek in. Daarom sluit hij het hondje Odie buiten, ’s ochtends is Odie verdwenen. Zowel Jon als Garfield komen erachter dat hij is ontvoerd door Happy Chapman, een tv-presentator die door middel van een elektrische halsband Odie trucjes wil laten doen op tv. Zal het ze lukken Odie veilig terug te halen?

De film Garfield bevat veel humor, bijvoorbeeld als Happy Chapman de elektrische halsband zelf om krijgt en hierdoor raar begint te doen. Alle beelden volgen elkaar snel op. Garfield verandert in het verloop van de film, omdat hij Odie eerst niet leuk vindt maar later niet meer zonder hem kan. Daarnaast komen er liedjes voor in de film. Deze zijn zowel Nederlands als Engelstalig en worden door de personages gezongen. Het taalgebruik is veelal vlot. Er wordt nauwelijks gebruik gemaakt van moeilijke woorden.

Leeftijdsadvies

De film is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Voor jongere kinderen zullen de beelden wel aantrekkelijk zijn, maar zij zullen het verhaal niet precies kunnen volgen. Dit komt door het liefdesverhaal wat op de achtergrond speelt. Ook de grapjes die worden gemaakt zijn beter te begrijpen voor kinderen vanaf 6 jaar. Zij kunnen daarnaast de snelle beelden en het vlotte taalgebruik volgen.

Bijzonderheden

De stemmen in de Nederlandse versie zijn ingesproken door o.a. Beau van Erven Dorens, Do en Javier Guzman.

Jullie mening

Ook leuk

App 6+ JR

DNA Play

DNA Play

DNA Play

Meer weten...

TV & Film 6+ JR

Cheeese

Cheeese

Cheeese

Meer weten...

Boek 6+ JR

Kleine wijsneusjes

Kleine wijsneusjes

Kleine wijsneusjes

Meer weten...