Productie-detail

G-Force

G-Force

TV & Film VANAF 6 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
10 waarderingen

Het lot van de wereld ligt in de handen van een drietal cavia's, genaamd G-Force.

88 min. : Film op DVD. 6.

Beschrijving inhoud

Een drietal cavia's genaamd, Blaster, Juarez en Darwin proberen met hulp van hamster Bucky, vlieg Mooch en computerspecialist mol Speckles, de wereld te redden van een machtig en rijk persoon. Deze wil de wereld overnemen met huishoudelijke apparaten. Het team, genaamd G-Force, krijgt echter te maken met een groot probleem. De FBI wil de geheime eenheid namelijk opheffen. Maar dit gaat zomaar niet. Gewapend met de meest geavanceerde spionageapparatuur en de nieuwste snufjes op het gebied van technologie gaan ze het avontuur tegemoet. Zullen ze op tijd zijn, met de FBI op hun hielen, om de wereld te redden?

'G-Force' is een Nederlands nagesynchroniseerde film met de benodigde humor en spanning. Het verhaal bevat veel grappige zinnen zoals: 'Mannen zijn als verzekeringen, je weet niet waarom, maar je hebt ze nodig', 'Ik weet niet of je het weet maar ik heb net wel mooi even je vachtje gered' en 'Die muizen zeggen altijd ja'. 'Jullie zijn idioten hè?' 'Ja'.
Ook zien we veel humor in beeld. Tevens doet Hurley, wanneer hij een scheet laat, de bekende uitspraak 'Ik ben dol op de geur van napalm in de ochtend'. Dit doet volwassenen naar alle waarschijnlijkheid gelijk denken aan Kim Phuc, bekend als het 'Napalm-meisje'. Het is maar goed dat kinderen van deze leeftijd niet weten waar de betreffende zinsnede op slaat. Tevens worden er vele moeilijke woorden gebruikt zoals 'genetisch', gecodeerd, synaps en neuronen. De film bevat geregeld snelle actiebeelden ondersteunt door passende muziek. De film is visueel goed vormgegeven en de dieren in de film zijn nauwelijks van echt te onderscheiden

Leeftijdsadvies

De film is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Het verhaal is eenvoudig en de humor is voor hen goed te volgen. Tevens bevat de film actiebeelden, waar kinderen van deze leeftijd van houden.

Bijzonderheden

De Nederlandse stemmen zijn onder andere ingesproken door Edwin Evers (Hurley), Giel Beelen (Speckles), Tanja Jess (Juarez) en Quintis Ristie (Blaster).

Trailer

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 6+ JR

Max & Co

Max & Co

Max & Co

Meer weten...

TV & Film 6+ JR

Baas In Eigen Bos 1 (Open Season)

Baas In Eigen Bos 1 (Open Season)

Baas In Eigen Bos 1 (Open Season)

Meer weten...

App 6+ JR

Prins Bof en de magie van leren lezen

Prins Bof en de magie van leren lezen

Prins Bof en de magie van leren lezen

Meer weten...