Productie-detail

Fluffy Gardens

Fluffy Gardens

TV & Film VANAF 2 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
65 waarderingen

Maak kennis met alle dieren die wonen in de felgekleurde Pluizentuin.

8 min. : JimJam. AL. : Ma t/m vr om 02:15, 02:23, 12:15, 12:23, 17:45 en 17:53 uur, za om 02:15, 02:23, 12:15 en 12:23 uur, zo om 02:15 en 02:23 uur.

Beschrijving inhoud

"Fluffy Gardens" is een animatieserie over een groot aantal dieren die in de vrolijk, felgekleurde 'pluizentuin' wonen. Ieder karakter woont in een eigen straat. Zo woont de panda op de Bamboedreef en de hond aan de Kwispellaan. In iedere aflevering gaat het om één van de dieren uit de pluizentuin. Alle afleveringen spelen zich af op deze hoofdlocatie.

In deze serie staan de eigenschappen van de dieren centraal. Ieder dier heeft een eigenschap die sterk naar voren komt. De hond is heel erg behulpzaam, de pony is té voorzichtig en het kleine groene ding eet alleen maar groen voedsel. De eigenschappen staan op den duur het karakter in de weg. De poesjes Floor en Lotje zijn bijvoorbeeld een tweeling die alles samen doen. Ze halen graag kattenkwaad uit en zijn een beetje ondeugend. Op een dag verdwalen ze, maar hun dierenvrienden willen hen niet helpen, omdat ze altijd kattenkwaad uithalen. Als ze hun excuses aanbieden en beloven het niet meer te doen, krijgen ze toch nog hulp van de vrienden. De kijker maakt kennis met eigenschappen en karakters, en de bepaalde normen en waarden die in het leven gelden.

Leeftijdsadvies

Een aflevering wordt verteld door een rustige, duidelijke vertelstem. Er komen nauwelijks moeilijke woorden voor. Zo wel, dan komt het woord in combinatie met bijpassend beeld vaak voor, zodat de kijker het begrip leert kennen (bijvoorbeeld 'een bamboestengel'). De serie is geschikt voor kijkers vanaf 2 jaar, vanwege het rustige beeldtempo, de duidelijke voice-over en de vrolijke felle kleuren en eenvoudige, duidelijke karakters. Per aflevering staat slechts 1 dier centraal, waarvan de karaktereigenschappen en de daaraan gekoppelde normen en waarden sterk naar voren komen.

Jullie mening

Ook leuk

App 2+ JR

Baby Chef

Baby Chef

Baby Chef

Meer weten...

TV & Film 2+ JR

Baby Verhaaltjes

Baby Verhaaltjes

Baby Verhaaltjes

Meer weten...

Boek 2+ JR

Slaap lekker Muis

Slaap lekker Muis

Slaap lekker Muis

Meer weten...