Productie-detail

Flo - De liegende vlieg

Flo - De liegende vlieg

TV & Film VANAF 3 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
71 waarderingen

Het is niet goed om te liegen, want als je dan echt in de problemen bent, is er niemand die je komt helpen, omdat niemand je zal geloven.

38 min. : Film op DVD. AL.

Beschrijving inhoud

"Flo de liegende vlieg" is een animatiefilm met als doel het meegeven van een boodschap, het is niet goed om te liegen, want als je dan echt in de problemen bent, is er niemand die je komt helpen, omdat niemand je zal geloven. Er is een link met God, hij is de waarheid. Dit gaat gecombineerd met een aantal liedjes.

De film gaat over Flo, een vlieg, die alleen maar liegen kan. Uiteindelijk is ze zo ver dat er iets gebeurd, waarbij ze haar vrienden nodig heeft, de populaire popgroep die een concert zou geven, is ontvoerd. Maar niemand gelooft haar, waardoor de popgroep in gevaar komt. Uiteindelijk besluit ze zelf maar een oplossing te bedenken. Wanneer de popgroep veel te laat aankomt bij het concert en vertelt wat er die dag allemaal met ze gebeurd is, geloven ze Flo pas. De popgroep heeft speciaal voor Flo een nummer geschreven over waarheid en ze zingen dit voor haar.

Leeftijdsadvies

Deze korte film (ruim een half uur) is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.Het taalgebruik is eenvoudig en er wordt een duidelijke boodschap naar voren gebracht die kinderen vanaf deze leeftijd kunnen begrijpen. Er wordt op terug gewezen wat er die dag is gebeurd, dit zorgt voor herhaling.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 3+ JR

Stip & Vlek NL

Stip & Vlek NL

Stip & Vlek NL

Meer weten...

App 3+ JR

Verhaaltjesapp

Verhaaltjesapp

Verhaaltjesapp

Meer weten...

TV & Film 3+ JR

Sesamstraat

Sesamstraat

Sesamstraat

Meer weten...

Kleurplaten!

Kleur hier je favoriete televisiekarakter.
Start met kleuren