Productie-detail

Flicka 2

Flicka 2

TV & Film VANAF 9 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
2 waarderingen

De tiener Carrie moet plotseling verhuizen van de drukke stad naar het platteland. Ze raakt daar bevriend met de wilde mustang Flicka.

: Film op DVD. 6.

Beschrijving inhoud

Carrie is een echt stadsmeisje, ze houdt van skateboarden, luistert naar muziek op haar iPod en kan niet zonder haar telefoon. Omdat haar oma ziek wordt moet ze bij haar vader gaan wonen die ze nooit echt heeft gekend. Hij heeft een paardenranch in het landelijke Wyoming, het tegenovergestelde van de drukke stad Pittsburgh. Carrie voelt zich niet thuis op de ranch tot ze kennis maakt met Flicka, een wilde mustang. Flicka is een temperamentvol paard en de koppige Carrie voelt meteen een band.

Er is ook een kans op liefde in Wyoming, de jonge Jake werkt op de ranch en helpt Carrie met het leren paardrijden. Naarmate Carrie zich meer thuis gaat voelen op de ranch geeft ze ook meer toe aan haar gevoelens voor Jake. Natuurlijk is er een ommekeer in het verhaal wanneer een rivale van Carrie (de verwende Amy) roet in het eten gooit door Flicka voor zichzelf op te eisen. Carrie moet er alles aan doen om haar beste vriend te redden. De nadruk ligt op de ontwikkeling van Carrie maar de ondersteunende beelden van het mooie Wyoming en de muziek vormen een belangrijk gedeelte van het verhaal.

Leeftijdsadvies

Flicka 2 is Engels gesproken met Nederlandse ondertiteling. Kinderen vanaf 9 jaar kunnen films met ondertiteling goed volgen, ook vinden zij de realiteitswaarde belangrijk. Het liefdesaspect van de film is voor deze leeftijdscategorie interessant en er worden veel onderwerpen behandeld waar 9-jarigen mee bezig zijn zoals vriendschap en het verschil tussen jongens en meisjes. Daarom is de film het meest geschikt voor kinderen (en dan met name meisjes) vanaf 9 jaar.

Trailer (Engels)

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 9+ JR

Dance Academy

Dance Academy

Dance Academy

Meer weten...

Game 9+ JR

SpangaS de game

SpangaS de game

SpangaS de game

Meer weten...

TV & Film 9+ JR

Heibel langs de lijn

Heibel langs de lijn

Heibel langs de lijn

Meer weten...

Kleurplaten!

Kleur hier je favoriete televisiekarakter.
Start met kleuren