Productie-detail

Finley de Brandweerwagen - Benzinetekort

Finley de Brandweerwagen - Benzinetekort

TV & Film VANAF 3 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
59 waarderingen

Finley beleeft avonturen met zijn vriendjes Isabelle de ijscokar, sleepwagen Jesse, Scooty schoolbus en vuilniswagen Gorby.

12 min. : Serie op DVD. AL. : De DVD bevat 6 afleveringen van ongeveer 12 minuten.

Beschrijving inhoud

"Finley de Brandweerwagen" is een animatie waarin Finley met zijn vrienden, ook voertuigen, allerlei problemen oplost. De titel 'bezinetekort' slaat op een aflevering op de DVD. Iedere dag begint op Brandweerstation 5, waarna Finley zijn vrienden ontmoet op de ‘truck yard’ (het benzinestation). Ze komen hier bijeen om Gorby de vuilniswagen te helpen met een overschot aan vuilnis op de vuilnisbelt, Gorby kan hierdoor geen vuilnis meer ophalen. Finley en zijn vrienden helpen door gerecycled materiaal op de vuilnisbelt te scheiden van het andere afval. De kinderen leren op een speelse manier wat recyclen is en waarom het belangrijk is.

Wanneer er moeilijke woorden voorkomen, worden deze uitgelegd, bijvoorbeeld ‘een voorzet’. Op deze DVD staan zes afleveringen. In ieder aflevering is een kort liedje of melodie over de normen en waarden (bijvoorbeeld het recycle lied). Dit maakt het makkelijker voor kinderen om te onthouden.

Leeftijdsadvies

"Finley de Brandweerwagen" is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Het zijn namelijk verschillende filmpjes met een vaste structuur en een chronologische opbouw. Daarbij spelen de onderwerpen verkeer en problemen oplossen een grote rol in de filmpjes maar ook in de leef en belevingswereld van kinderen vanaf 3 jaar.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 3+ JR

Baby Antonio's Circus

Baby Antonio's Circus

Baby Antonio's Circus

Meer weten...

App 3+ JR

Coocoolo Roll

Coocoolo Roll

Coocoolo Roll

Meer weten...

App 3+ JR

Gofun

Gofun

Kleurplaten!

Kleur hier je favoriete televisiekarakter.
Start met kleuren