Productie-detail

Ernst, Bobbie & de rest

Ernst, Bobbie & de rest

TV & Film VANAF 3 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
54 waarderingen

De vrienden verstandige Ernst en Bobbie, die meestal domme dingen doet, maken iedere dag weer iets mee.

10 min. : RTL Telekids. AL.

Beschrijving inhoud

'Ernst, Bobbie en de rest' is een humoristische kinderserie over de vrienden Ernst en Bobbie. Zij worden net als de andere personages gespeeld door volwassenen. Meestal speelt het verhaal zich af op een boerderij. Ernst is verstandig en Bobbie doet vaak domme dingen. Dit zorgt voor spannende maar ook lachwekkende situaties.

In elke aflevering krijgen Ernst en Bobbie te maken met een probleem. Een voorbeeld hiervan is een kapotte tractor. Ze besluiten hem te repareren maar Bobbie doet het verkeerd. Ze kopen een boek waar alles in staat en lossen zo het probleem op. Tussendoor worden er vrolijke liedjes gezongen. De afleveringen lopen altijd goed af.

Leeftijdsadvies

Het verhaal is realistisch en speelt zich af in chronologische volgorde. Moeilijke woorden worden vaak uitgelegd. Beeld en tekst zorgen voor humor in het verhaal en worden extra ondersteund door geluidseffecten. De serie is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar omdat er problemen opgelost moeten worden.

Bijzonderheden

Gemiste afleveringen van 'Ernst, Bobbie en de rest' zijn te bekijken via RTL gemist. Hier is echter wel reclame te vinden en zijn programma's te zien die minder geschikt zijn voor kinderen.

Jullie mening

Ook leuk

App 3-7 JR

Wij gaan op berenjacht

Wij gaan op berenjacht

Wij gaan op berenjacht

Meer weten...

App 3+ JR

Zzz

Zzz

TV & Film 3+ JR

Umizoomi

Umizoomi

Umizoomi

Meer weten...