Productie-detail

Dirk Scheele

Dirk Scheele

TV & Film VANAF 3 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
98 waarderingen

Dirk Scheele verkent alles wat er in- en rondom zijn huis aanwezig is op een grappige manier.

8 min. : Nick Jr. AL. : Elke dag om 08:55, 14:50, 20:55 en 02:45 uur op Nick Jr.

Beschrijving inhoud

"Dirk Scheele" is een humoristische kinderserie. Dirk is een man die allerlei huis- tuin- en keuken avonturen beleeft. Dit doet hij op een grappige manier. Bij elk avontuur zingt hij een vrolijk bijpassend liedje. In elke aflevering heeft Dirk een klein probleem. Zijn tante komt op bezoek maar hij heeft nog heel veel rommel. Dit ruimt hij op terwijl hij een opruimliedje zingt. Als zijn tante komt, lijkt het netjes opgeruimd, maar als ze goed kijkt is dat niet zo. Dirk heeft boeken op de kast gegooid, een bananenschil ligt nog tussen een boek, etc.

Bij het oplossen van problemen gaat het vaak mis. Zo leren kinderen ook weer hoe het niet hoort. Tussendoor communiceert hij steeds met de kijker. Hij deelt bijvoorbeeld een geheimpje of hij vertelt wat hij gaat doen. Het verhaal is realistisch. Er zit veel herhaling, met name in de liedjes. Tijdens een aflevering worden twee onderwerpen behandeld. Bijvoorbeeld thee zetten en opruimen.

Leeftijdsadvies

De serie is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar door de kleine problemen die opgelost moeten worden en de onderwerpen die behandeld worden. De liedjes, de communicatie naar kijker en weinige acties die voorkomen passen bij deze leeftijd.

Jullie mening

Ook leuk

Boek 3+ JR

De kerstwens van Raffie

De kerstwens van Raffie

De kerstwens van Raffie

Meer weten...

TV & Film 3+ JR

De Film van Ome Willem

De Film van Ome Willem

De Film van Ome Willem

Meer weten...

App 3+ JR

Dr. Panda Brandweer

Dr. Panda Brandweer

Dr. Panda Brandweer

Meer weten...