Productie-detail

Dieren op de boerderij

Dieren op de boerderij

TV & Film VANAF 1 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
68 waarderingen

Ontdek wat voor dieren er allemaal te vinden zijn op de boerderij door ze te zien en hun geluiden te horen.

5 min. : Serie op DVD. AL.

Beschrijving inhoud

De DVD "Dieren op de boerderij" bevat drie afleveringen over de boerderij. In de eerste aflevering vertellen kip Sam en koe Simone wat er die dag gebeurt op de boerderij. Er zijn zowel animatiefiguren als mensen (kinderen) in te zien. De kijker ziet bijvoorbeeld kinderen rondlopen in een koeienstal. De beelden wisselen elkaar af en worden ondersteund door muziek. De tweede aflevering gaat om het raden van wie of wat iets is. De kijker krijgt kleine stukjes van iets of iemand te zien, in dit geval van een koe. De aflevering eindigt met een liedje over de koe. In de laatste aflevering spelen de grappige figuurtjes Pitch en Potch op de boerderij. Ze giechelen als de haan begint te kraaien en rinkelen de bel die om de nek van een schaap hangt. Ze ontdekken allerlei geluiden en maken er uiteindelijk zelfs een muziekje van.

Deze serie is een getekende 2D animatie waarin ook de handpoppen Sam en Simone te zien zijn. Er worden felle kleuren en vrolijke beelden gebruikt. Het beeldtempo is rustig, de figuren bewegen langzaam. Een vertelstem of Sam en Simone begeleiden het verhaal. De kijker maakt kennis met allerlei geluiden en dieren, en ziet dat dingen kunnen verdwijnen maar ook weer terugkomen. Deze DVD bevat veel liedjes, zoals 'Tante in Marokko'.

Leeftijdsadvies

De dieren, felle kleuren en liedjes maken de serie geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Door de combinatie van kleuterdocumentaire en animatie is het voor oudere kinderen ook een geschikte DVD.

Jullie mening

Ook leuk

App 1+ JR

Lego/Duplo Zoo

Lego/Duplo Zoo

Lego/Duplo Zoo

Meer weten...

TV & Film 1+ JR

nijntje op avontuur

nijntje op avontuur

nijntje op avontuur

Meer weten...

TV & Film 1+ JR

Bumba in Azië

Bumba in Azië

Bumba in Azië

Meer weten...

Kleurplaten!

Kleur hier je favoriete televisiekarakter.
Start met kleuren